PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (10.2.2021 12:50:46)
|
Ja tale magnezij je kar ja, dosti ga rabimo, pol pa štalo v prebavi dela. Mogoče dodajaj vsakodnevno železo ki zapira, morda se ti s tem ravno uravna. Železo ti pa tudi ne bo škodilo, ponavadi je vedno primanjkljaj. Ja saj tale vrtec, bom videla, najraje bi jo imela še marca doma, ampak po drugi strani pa rabi tudi kaj socializacije, tako da upam da se marca že stabilizira malo in vreme in okužbe. Danes imamo vpis v prvi razred ;) kam gre čas, se mi zdi da je bilo včeraj ko sva jo iz p prinesla [sm=duda.gif] Jaz sem sicer vredu, imam dneve ko me popoldan matra, pa morem več počivat, imam dneve ko bi milijon stvari naredila doma ;) Jezi me pa da ne morem nikjer fizično si ene dveh trenirk za nosečke kupit, ker me že vse veže :/ na spletu sem že dvakrat naročila, pa to ni to, samo vračam nazaj :/ Sem pa neskončno vesela da se Ikea odpre konec meseca, že izrisujem dve omari, in pograd imamo že ogledan, tako da konec meseca se začne renovacija otroške sobe ;) Aja pa mogoče smo se zedinili za ime, ga obdržim zase do poroda, bo pa en zimzelenček ;)
|
|
|
|