Škratek89 -> RE: MAJČICE 2021 (22.12.2020 8:39:53)
|
Oj, punce. ☺️Tudi jaz sem že imela morfologijo 14.12., vendar je bila moja ginekologinja v karanteni, tako da jo je nadomeščala ena druga..vse kar je pogledala je bilo ok, razen ene ledvičke si ni uspela prikazat in za srček je rekla, da bi bilo bolje, če se pogleda še 1x čez 2 tedna, ker da sem prišla malo zgodaj (takrat sem bila 20t 3dni). Je pa res, da se ta ginekologinja ne ukvarja toliko z nosečnicami in tudi morfologijo bolj po redko dela..tako da čakam svojo ginekologinjo, da mi 28.12. pogleda še 1x srček in da najdemo še drugo ledvičko.. lulček pa še vedno ni zrastel, tako da bo očitno res damica.. 😁PozitivnaEnergija, sem vesela, da si imela dober izvid morfologije! ❤️ Meni urin tudi pogledajo vsakič + krvni tlak + telesno težo.. me je malo okregala, da sem.se premalo zredila. Od prvega pregleda s 56 kg sem šla na 57 kg.. 🤔 jem normalno, tudi apetit se mi je vrnil, tako da jaz mislim, da bo še čas za dobit kakšno kilco.. otroček je sedaj tako bolj rastel v dolžino kot pridobival na teži..Kako ste pa ve kaj se kg?
|
|
|
|