PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (11.12.2020 20:29:41)
|
Oj punce, Meni slabo sicer ni, ampak apetit pa tudi ni tam kot obicajno, še vedno mi ne paše preveč meso, sadja ful pojem, pa solate mi še vedno ful pašejo, sicer pa mi hitro kaksna juha pogreta od prejsnjega dne naredi stalo v zelodcu. Pa skos imam obcutek da sem nabito sita, pol mi pa zqcne krulit, tqko da morem res veckrat na dan po malo jest. Za duso sem kupila en jopco in copatke za v vozicek, kolegica mi je ta teden pripeljala cotke 56-62 od njenega minija, pa gnezdo (ki sem ga jz delala, hehe ironija 🤣) Ta teden sem bila ena driska kar se pocutja tice, krivim vreme ;) danes sem si vzela 1-2 ure zase, ker me tudi nervirajo tele omejitve in omejitve na 4 stene in je pocutje bolje. Trebuh vzhaja, en vozicek imam rezerviran, rabljen ;) zelen 😍 malo vec hocejo kot bi si zelela dat, ampak zgleda res ko nov, pa tocno tist model ki ga iscem. Ostalo pa nakupimo po novem letu, pa komi cakamo da se ikea odpre, ker je treba sobo prenovit, pa kavc zamenjat hehe. Za previjalno sem jaz rajsi imela ozjo podlogo, vec ko imajo placa bolj jih lovis une male rite pp previjalni 🤣
|
|
|
|