evkaliptus -> RE: MAJČICE 2021 (30.11.2020 13:19:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Škratek89 Oj, punce..tudi jaz sem še tu, samo sem preokupirana z nekimi drugimi obveznostmi in imam manj časa za javljanje.. Drugače sem super, danes je 18 t in 2 dni..se mi zdi, da mi je v teh 2 dneh kar naenkrat trebušček zrastel [sm=smiley36.gif] zdaj je res tak lep, že kar očiten.. glede kg pa nevem, ker doma nimam tehtnice [sm=smiley36.gif] visoka sem 168 cm, začela sem z 56 kg. Nimam občutka, da bi se kam prav posebej zredila, apetit je normalen, nimam kakšnih obdobij prenažiranj. Upam, da bo tako tudi ostalo. Počutje je dobro, že nekaj dni občasno čutim neke premike, sedaj res mislim, da to ni črevesje [sm=smiley2.gif] Aja, pa občasno mi maternica za nekaj minut otrdi, včasih se mi na eni strani pojavi prav ena izboklina.. včeraj sva po 2 tednih spet imela spolni odnos pa sva ga morala predčasno končati,ker mi je trebuh tako otrdel..kakor sem brala naj to ne bi bilo nič nevarnega, ampak mi pa vseeno ni bilo prijetno.. se še kateri to dogaja? [sm=zmeden.gif] Živjo, Škratek. Meni se včasih zdi, da sem že kot kit, ker nisem vajena trebuha [sm=smiley36.gif] ampak vidim po cunjah, da sem približno na istem razen trebuščka, ki sem ga začela pa še večkrat mazat, glede na to kako raste [sm=smiley1.gif] Mene je včeraj spet nekaj špikalo levo in desno spodaj, tudi med spolnim odnosom mi ni bilo najbolj ugodno, ampak me pa potem ni nič matralo.. Vzela sem pa še ekstra magnezij in spasmex pa je bilo potem ok. Otrjuje mi pa ne, vsaj pomoje ne no, si ne predstavljam kako bi to izgledalo, zato predvidevam, da mi ne... Sem pa tudi jaz brala, da ni nič nevarnega, vsaj v teh tednih ne. Moja prijateljica je zadnjih par mesecev sicer preležala zaradi tega. Ni za pretiravat s kakimi napori, ker njej se je zato pojavilo in je imela potem težave s tem do konca nosečnosti.
|
|
|
|