PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (24.11.2020 12:53:42)
|
Ojla, da se še jaz malo javim. Najprej včeraj sem prvic konkretno čutila brcike, in so bile 100%, očitno bo direktor, me je nabrcal med službenimi opravki v pisarni hehe. Sicer sem čutila že kakšen teden nežne metuljčke, ampak vceraj pa prvic tisto tapravo. 💙💙💙 Drugo, vozički...kamničanka svetujem ti da pregledas videe karkoli najdes na youtubeu od željenih vozickov. In si zqmislis kaj potrebujes. Ful je odvisno a želis da je lahek, ker ga bos naprimer v bloku po stopnicah nosila....ali rabis da se ful razstavi (pri veliko vozickih ni razstavljavljanja iz sportnega dela da se loci od ogrodja...ali pa rabis 3 roke...) jaz naprimer imam twingota, in morem gledat da se loci sportni del in ogrodje...in da je relativno lahek, da ima napihljive gume mi je pomembno ker vem da imajo potem tudi boljse vzmetenje in grejo ko tanki po makedamu ali res zahtevnem terenu. Midva sva se v prvo uspela odlovit šele v živo, ker sem mojemu mogla dokazat, zakaj ne moreva imeti peg perego gt3, namesto high treka ki sva ga potem vzela. Gt3 je bil zlozen tezek ko cent, jaz bi verjetno pruh pokasirala ga dnevno zlagat in razstavljat za v avto...sem vedela da bova veliko z avtom na ok. Na zalost zdaj ni moznosti v zivo gledat, ampak za vozicek je še čas, če še nisi čisto odločena, si vzemi čas. Tiste ki pa vejo, pa itak da skoristite black friday popuste. Jaz sem sicer prepricana da bova vzela rabljenega high treka kot v prvo, ceprav ni pq nujno da se ne bom mogoce za joie versatrax odlocila. Jezi me samo ker bi mogla novega kupit, ker rabljenih prakticno skoraj še ni, je prenov model. Eden je na bolhi trenutno, ampak je črn :/ sem izlocila črno, belo in temno sivo barvo...zahtevna sej vem :) ampak so mi bolj vsec barvni. Ok sm se malo razpisala, no še glede bolečin v križu, jaz morem pa prov potrkat na les, v prvo sem imela ful tezav, ampak sva imela zanic jogi, zdej imava vrhunskega, tudi me zdaj tamala prisili nekako da sva vsak dan vsaj 1.5h na sprehodu zunaj, skor ne glede na vreme tako da nisem zasedena, pazim da ne delam generalke v enem dnevu, ker mi ni ok. Si porazdelim čez več dni, tako da se kar pazim, ne dvigujem tamale itd. Že zdaj probavam preko boka vstajat s postelje, pa pazim kako se predklanjam, raje pocepnem ipd. Trenutno mi je res ok, prebava je ok, ker mi pase se vedno dnevno solata in jogurti, suho sadje. Na kg sm še vedno na minus 1.5kg 💪💪, deug teden 3.12. Imam pregled, potem okoli 18.12. Pa še morfologijo. Zacela sem dodajati magnezij, ker so se me krci v nogah lotili, drugace pa vse ok.
|
|
|
|