PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (11.11.2020 19:00:14)
|
Ja v drugo naj bi bili prej gibi, v prvo sem jo prvic začutila točno na 20 tednov ;) ♥️ Ja razumem strah pred krčnimi žilami, preventiva vsekakor ni odveč. Tudi jaz si pridno mažem trebušček kot v prvo, včasih z mandljevim oljem, včqsih z eno mastno kremo, važno da se maže :) Predvsem probam se naspati, kqr mi kar ratuje, malo tudi zaradi telih korona ukrepov, ker je vrtec zaprt in je hči že toliko velika da mi zjutraj pusti spati, ona pa se po svoje zamoti 💪 pa tudi moj dela od doma, tako da smo itak vsi trije doma. Sladko mi na srečo ne paše preveč. Mi pa toliko bolj paše kislo, zato je redno na meniju skleda solate, če pq je kaj na žlico je pa potem s kislim zeljem, jota naprimer, njam. Par dni nazaj se mi je zaluštalo pad thaia in sem si ga naročila, mmm, treba kdaj tudi kaj takega. Imam pa probleme s tekočino, težko se prepričqm da rabim več pit, kaksn dan kar pozabim, in me seveda potem glavoboli spomnijo :/ Vsak dan greva s hcerko vsaj za eno uro ali dve na zrak, na sprehod, tako da gibanja ne manjka. Od vitaminov pa uživam samo vitamin d v večji dozi in kalcij&magnezih skupaj, kar sem že prej občasno jemala.
|
|
|
|