Lostinspace -> RE: MAJČICE 2021 (6.11.2020 11:36:27)
|
Hello. Še ena nosečka se vam pridružuje na tem forumu. Že nekaj časa vas spremljam pa se kr nisem opogumila se pridružiti. Danes pa sem prebrala še eno izkušnjo podobno mojo in sem se odlocila. Stara sem 37 let, imam že 10 let starega otroka in za sabo 2 SS. Sredi poletja sem se odločila, da očitno nam ni naklonjeneno imeti še kakšnega nagajivcka in sem sprejela, da bova imela samo eno hčerko. No in septembra pa šok, ko zagledam pozitiven test🙉. Sem pa veš čas v paniki ali bo ali ne bo, ali je vse v redu. Imela sem samo 1 pregled in doktor je bil zelo skop, pa tako na hitro me je odpravil, da sem šla iz ambulante prav slabe volje. Niti mi ni povedal ali bije srček ali ne. Naslednji teden imam naslednji pregled v 12.tednu in upam, da bom kej vec info dobila. Na nuhalno se še nisem naročila. Aja, pa baje mi pripada amnio... Ampak se je bojim, ko sam hudič. Bom raje vprašala za nifty. Slabost mi ful nagaja, čez cel dan in še ponoči, slabo spim, sem ful brez energije, zelo težko kej naredim. Upam, da to kmalu mine in da začnem spet normalno živet. Upam da ni s tem povezana moja starost, da bom vse težje prenašala. Eko, malo na dolgo o meni. Vaše izkušnje mi veliko pomenijo. Lepo bodite!
|
|
|
|