evkaliptus -> RE: MAJČICE 2021 (11.11.2020 13:20:41)
|
Ja, Pozitivna, tudi meni ni svetovala kompresijske, če pa pogledaš Anine storyje- ki je zdravnica, pa pove o preventivnem nošenju le teh. 😉 Zadnjič po dolgem sedenju sem opazila slabo prekrvavitev, tudi sicer imam vsak dan mrzle noge, roke, ki kažejo na to, povečan volumen krvi in kasneje pritisk na žile pa stanje še poslabšajo. Ker poznam primere, ki so kljub temu, da niso imele težav in jim seveda zato tudi niso svetovali kompresijskih, pridelale med nosečnostjo hude krčne žile, ki zahtevajo operacijo. Tega se res bojim, zato sem vesela, da lahko z nogavicami to preprečim v čim večji meri.. še dobro, da je zima, mene itak ves čas zebe, že prej me je, sedaj me še bolj🙈 tako da jih bom z veseljem nosila 😆 seveda pa skrbim, da grem vsak dan na sprehod (razen če se res slabo počutim) in pa da čim manj sedim (med delom redno vstajam in hodim sem in tja) in nikoli s prekrižanimi nogami. Na splošno še nikoli nisem tako zelo skrbela zase 🙈 mažem se vsak dan po celem telesu 1. Ker imam zelo suho kožo odkar sem zanosila 2. Ker se bojim, da bi pridelala strije. Valčkam se praktično vsak dan za pretok limfe. Vitamine jem vse, ki so priporočeni in še kakšnega več. Skrbim za to, da dovolj pijem. Edino pri hrani ne kompliciram, jem kar mi paše, itak pa že od prej jem uravnoteženo, veliko zelenjave in sadja, ohje in b, hkrati pa tudi sladko in kakšen junk food tu in tam za dušo 😄 ne vem, tak preklop se mi je nared v glavi- za skrb otročka, hkrati pa, ker se tudi malo bojim sprememb ba telesu in upam, da bom kar se da preprečila posledice 🙂 Ali katera dela keglove vaje? Jaz jih pozabim🙈 moram še to vključit na dnevni red😂 Gibov še ne čutim, komaj čakam da jih, verjetno čez kak mesec a ne🤗 Malo sem se razpisala🙈
|
|
|
|