Sun89 -> RE: MAJČICE 2021 (21.10.2020 11:30:44)
|
Ja res je, prvih 12t, še en mesec. .... IZVIRNO SPOROČILO: PozitivnaEnergij Ja sej vem Evkaliptus, zanga je to še manj oprijemljivo trenutno kot zame, ki imam vsaj preglede in mi je slabo, in vem da se nekaj dogaja. Sej mislim, da počasi res počasi dojema stvari :) Mogoče res čaka tole nuhalno, ki je prva neka resna potrditev da je vse ok, oz. da je veliko ok. Dejansko potem morfologija šele pokaže, če je razvoj šel ok, ker pogledajo vse, glavico, trebušček, notranje organe itd. Midva še nisva načela teme imen, bom verjetno počakala, da vidiva katerega spola je. Vem pa sigurno, da bova lažje našla ime za punčko, kot fantka, v prvo je bilo enako. Sva imela sicer izbrano ime za fantka, ampak morem rečt, da meni še vedno ni bilo 100% všeč. Za fantovska imena nikakor ne prideva skupaj. Za punčko v prvo sva oba vedela, čeprav sva prej skos govorila da bo Lana, pa na koncu ni. Sva se pa odločila, ker naju to ime spominja na enega najlepših dopustov, ki sva ga skupaj preživela. Čist neučakana aaa ;) meni je pa všeč tole obdobje nosečnosti, in potem čez kak mesec, dva ko že bolj sproščeno vsakemu poveš, ki seveda še ne opazi tvojega trebuščka, pa gnezdenje, pa izbiranje pohištva, pa vozičkov in vse kar paše zraven ;) Najhuje je prvih 12 tednov, ko načeloma veš ti in partner in mogoče še kdo izven tega kroga.
|
|
|
|