Anonimna294 -> RE: Januarke 2021 (10.5.2020 14:10:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozarozca A bos takoj povedala ravnateljici?Jaz sem malcek v strahu. Ne vem ali bi po treh mesecih po nuhalni.. ali takoj po prvem pregledu. Prva nosecnost se je koncala po 6mesecih in sem zelo v strahu. Saj druga nosecnost je potem potekala koliko toliko OK (razen hematoma in krvavitev zaradi tega).. Ampak ostaja strah in ne vem ce bi tako hitro sporocala v sluzbi.Se razmisljam 😂 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 IZVIRNO SPOROČILO: Rozarozca Naj bi bili normalni rahli krci, ja. Samo itak nas vedno ustrasijo. Jaz takoj pomislim da bom zacela krvavet 😕 mene tudi tako cez cel dan “crvici” tam spodaj. Vcasih manj, vcasih vec. Ni pa tako hudo da bi popila tableto,Sem pa zacela piti magnezij, ker naj bi ublazil krce.Jaz sem jemala elevit, zdaj pa jemljem eno povecano dozo folne, katero se dobi na recept, ker sem imela v prvi nosecnosti ene tezave.Jaz tudi delam v vrtcu in me prav zanima kako pametno se je vrniti nazaj 😩 Naj bi na medicini dela odlocili za vsak posamezni primer, glede dela v vrtcu ane? Vsaj kolikor sem jaz razumela. Ne vem, jaz bom najprej poklicala naso ravnateljico in ji sporocila situacijo, potem pa se ginekologinjo. Joj narobe sem napisala. Najprej bom klicala G da se narocim na pregled pa bom tudi malo vprasala kako je glede bolniske v tem primeru, ce bi to slo ali ne. Potem pa dalje. Ne vem, drugace se ne bi povedala, ampak ne vem kaj bi nardila zdej v tem primeru. Vem da je se zelo zgodaj sam nocem pa skrivat in it v sluzbo pa tvegat karkoli. Ne vem. Najprej uglavnem poklicem ginekologinjo 😀
|
|
|
|