Vrtnica89 -> RE: Januarke 2021 (18.6.2020 9:50:32)
|
Zdravo, evo tako sem jaz studirala ko sm aprila rodila in sem zelala se januarsko placo notri... Sm oddala zadnjo mozno minuto ampak zal se je stel december za zadnjo placo (vmes sem menjala sluzbo in sem hotela - normalno - da bi mi taslaba placa "vn padla"). Upam da to kaj pomaga. Drugace sm pa jaz OK, bolje kot med prvo nosecnostjo 💪😁 rahle slabosti in pa ker malcka se vedno dojim me grozno bolijo dojke 😵 Cakam pregled... Zelo tezko... Hehe 🙂 IZVIRNO SPOROČILO: Coka Živjo januarčki! Nekam slabo smo aktivni. :) Kako se počutite? Jaz sem ok., zadnje dni slabše spim, ampak se ne pritožujem. Naslednji teden imam nuhalno, tako da že komaj čakam. Imam pa eno čisto praktično vprašanje, če bo katera vedela odgovoriti. Prebrala sem, da se vlogo za porodniško lahko odda 60 dni pred nastopom porodniškega dopusta. Nadalje pa sem našla popolnoma različne informacije. Ene so pisale, da se gleda zadnjih 12 plač od meseca oddaje vloge, druge pa, da se glede zadnjih 12 plač od pred dveh mesecev od oddaje vloge. Torej, če poenostavim: če oddam vlogo 1.10. Se gledajo plače od september 2019-september 2020 ali avgust 2019 - avgust 2020. Mogoče za koga prehitro vprašanje, a samo malo kalkuliram, saj bom morala na bolniško. Najprej bi rada izkoristila dopust seveda.
|
|
|
|