Anonimna294 -> RE: Januarke 2021 (11.5.2020 20:01:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozarozca Ojla. Mi smo pa ravno danes dobili mail da se je treba javiti osebnemu zdravniku in potem oni dajo naprej na medicino dela? Hmm 🤔 mogoce bom tudi jaz rekla takoj ravnatelju.. raje recem, kot da se kej zaradi tega zgodi 😕 ampak toliko stvari gre lahko se narobe, mi je prav malo cudno rect nekomu da sem noseca komaj ko test pokaze + 😩 Joj zdaj pa res ne vem več, kaj je res in od koga kaj upoštevat😂. Sem klicala ravnateljico, ker nas je prosila, da ji sporočimo, če ima katera kakšne zdravstvene težave, posebnosti oz. karkoli. In sem jo poklicala in ji povedala, da sem noseča, prav tako tudi da je osebni zdravnik rekel, da nas delodajalec napoti na medicino dela, da on lahko zaradi drugih bolezenskih stanj odpre bolniško. Ne vem več. Se slišim jutri še enkrat z ravnateljico, se bo še pozanimala. Sem pa izvedela, da je tudi sodelavka zanosila, njej pa je za teh prvih 14 dni dal bolniško osebni zdravnik. Je pa tudi meni blo vse skupaj hitro povedat v službi, ampak res rajši ne tvegam. ☺️
|
|
|
|