Anavie -> RE: Januarke 2021 (22.5.2020 14:57:22)
|
Jaz jem normalno, kar mi pase - predvsem sadje, zelenjavo in oh, meso mi pa smrdi 🤢 pazim samo da vse prej dobro sperem, pa držim se nekaterih omejitev glede rib in surovega mesa (biftki in podobno). Glede kozmetike težav nimam, ker že od prej ne uporabljam kakšnih posebnih izdelkov, mažem se pa samo s kokosovim in ricinusovim oljem. Na forumu pa ostajam aktivna, ker fbja sploh nimam :) IZVIRNO SPOROČILO: lubidu Živjo punce, nekaj me zanima. Tudi sama naj bi pričakovala malo bitjece v januarju, 5.6. imam prvi pregled pri gin. in upam da bo vse ok. Zanima me kako gledate sedaj na hrano v restavracij, raznih dostavah na dom ipd. A ste kej posebi previdne pa raje jeste samo doma pripravljeno hrano, al na to nič ne pazite? Ful mam rada razno azijsko hrano in sm jo v tem času tudi že jedla, sam mam malo pomisleke glede tega... Verjetno sicer samo kompliciram (pa malo preveč berem po internetu) :) Zanima me tudi kaj kej uporabljate od kozmetike? Vse kar sem do sedaj uporabljala mi namreč tako smrdi, da mi obrača želodec. Vsi vonji me izjemno motijo, sam z nečim se morem mazat, ker mi zateguje kožo [sm=smiley13.gif] Ima še katera take težave? Pa prosim ostante aktivne tudi na forumu, razne FB skupine so izjemno bedne [sm=smiley36.gif] Ostanite v cvetju [sm=rozica.gif]
|
|
|
|