Anonimen -> RE: NOVEMBERKE 2020 (2.4.2020 8:40:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Glede FB skupin vam lahko povem moje izkusnje (glede na to, da gre za mojo tretjo nosecnost, sem vclanjena ze v dve povsem razlicni skupini). Ustanovile so se nekje po prvih pregledih (pred NS) in po dolocenem datumu novih clanic nismo vec sprejemale (nekje je treba naredit rez, ceprav ni ravno lepo). Bojazen, da te v skupini kdo pozna in razsiri vesti okoli pa zal vedno obstaja, ampak smo se dogovorile in zavezale k molcecnosti (zacuda smo se vse tega tudi drzale). 😊 S prvo skupino smo se zdaj zelo povezane in v prijateljskih odnosih, organizirala smo razna druzenja in srecanja (v skupini nas je okoli 35-40 punc, ki vztrajam ze 4 leta), v drugi skupini pa je bilo veliko prevec clanih (okoli 100 in skupina ni zazivela, po skoraj treh letih zelo redko katera kaj napise). Glede vstopa v prvo skupino nas je preko povabila dodala "ustanoviteljica" skupine (nekako preko tega foruma, da so bile v slupini res tiste punce, ki smo ze prej sodelovale v pogovoru na forumu), glede druge skupine pa si moral v ZS "ustanoviteljici" skupine poslati sliko svoje materinske knjizice z vidnim imenom (da so se prepricale, da si res ti in da si v veselem pricakovanju).Kaksne so pa vase izkusnje s temi skupinami in kaksno skupino (stevilcno gledano) si zelite? No tudi pri meni gre za tretjo nosečnost in kmam iste izkušnje kot ti. S prvo skupino se še sedaj dobimo, sicer pač te, ki smo z istega konca, ampak je fajn, s tadrugo skupino pa klepetamo, je tudi fajn, ampak se nič ne srečujemo. Je pa res, da jko je ena rabla pomoč, smo ji vse pomagale, tako da imam pozitivne izkušnje. Je pa res, da ne sme nit preveč članic, ker potem je samo kaos. Anonimna6
|
|
|
|