modralevinja -> RE: NOVEMBERKE 2020 (27.3.2020 9:34:49)
|
Uf, ja... Žal so moje izkušnje take, da ko sem lani klicala ginekološko in prosila za prvi pregled in povedala svojo starost, me je prvo vprašala ali želim pregled ali splav... [sm=zmeden.gif] Žal se potem je končalo s SS.. [sm=smiley19.gif], Lahko si predstavljate, kako me je to vprašanje najprej presenetilo (sem mislila, da sem narobe slišala), potem pa zelo razžalostilo. Menda ženka sama pove, če želi splaviti, verjetno ni potrebno to vsake vprašati. Ali pač, če si starejši od 40 let [sm=smiley13.gif] Letos pa ponovi vajo spet s tem "preverjanjem", če je prav prebrala letnico, ker se ji je zdela nenormalno stara... [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Kitty 1 Zakaj starost??? A so omejitve 😂😂😂🙈 pa da nevem 😋 IZVIRNO SPOROČILO: modralevinja Pozdravljene... Včeraj klicala ginekološko ambulanto. Datum prvega pregleda imam 22.4.[sm=smiley1.gif], predviden rok poroda je 27.11. Spet se mi je zgodilo, kot že ob zadnji nosečnosti, ki se je žal končala s spontanim splavom, da je spet preverjala mojo starost in bila strašno začudena [sm=smiley36.gif] Slabosti zaenkrat niso pretirane. Počutim se dobro. Kako se počutite ve? [sm=sloncek.gif]
|
|
|
|