Sofie -> RE: Septembrke 2020 (14.2.2020 8:39:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kremšnita2 Wooow odlično nam gre [sm=smiley1.gif] sandra c, pri meni je praktično enako kot praviš ti - skoz moram kaj grizti, ker mi hoče biti drugače slabo, pa spat hodim ob 8-ih zvečer [sm=smiley36.gif] Drugih nevšečnosti pa nimam. Stella Marella, upam, da pri tebi čimprej minejo Sem pa pred dilemo, na pregledu mi je bilo rečeno, da mi zaradi mojih let pripada genski test biopsija horionskih resic, lahko pa se odločim za samoplačniški nifty test. Pri tej biopsiji je baje neka manjša verjetnost potem za splav, česar pri niftiju, ki je krvni test ni. Ampak je pa baje bolj zanesljiv, oz. če nifty pokaže slabši rezultat, moraš iti vseeno na biopsijo, oz. en drug podoben test. Sedaj seveda cincam kako se odločit, verjetno bom zbrala pogum za to biopsijo, nisem pa se še odločila. Ali je katera pred podobno dilemo?[sm=zmeden.gif] Pušenjak pravi, da se teh posegov samo zaradi let ne dela. Najprej NS, potem se glede na rezultate svetuje za naprej. Priporočam, da NS, ki je itak plačljiva narediš pri njemu. Če bo potreben BHR se lahko prav tako z njim zmeniš, da ti ga naredi on.
|
|
|
|