Stella Marella -> RE: Septembrke 2020 (21.3.2020 18:46:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mariborcanka Ja pred vsakim pregledom moram vedno dati urin, kri pa ne. Sem pa kri 2x dala na zacetku nosecnosti - je hotela zdravnica videt,ce je vse vredu, potem pa se pri ginekol.po prvem pregledu.. In do zdaj je bilo vedno vse vredu. Nazadnje sem imela pregled 11.3., naslednjega pa sele 17.4.. Da imam ze od zacetka nosecnosti skoz vrocino, vesta tako moja ginekol.in zdravnica, pa pac pravita, da nekatere zenske pac imajo med nosecnostjo - zaradi progesterona. Jaz mislim da sem od tega se toliko bolj utrujena in tudi skoz zejna...verjetno gre vec vlage iz telesa,ceprav se vec ne potim tako zelo, kot sem se v prvih mesecih. Trebuh pa imam zjutraj veliko manjsi kot zvecer,tako da mislim,da je res od napihnjenosti...Gaziranih pijač ne pijem, jem pa kar dosti sadja in kot rečeno, se ne morem upreti sladkarijam,tako da mislim da bo kar to :) tisti test na sladkorno pa je menda cez par tednov tak obvezen,ne? Bomo vidli, ce imam slucajno s tem probleme. Hvala vsem za mnenja in ideje! Aja, sem pozabla omenit! Po mlecnih izdelkih je bilo se najhujse! Ceprav prej sploh nisem bila obcutljiva. Zdej sem pa zamenjala na izdelke brez laktoze, pa je vse ok. Je bilo pa ob vecerih res hudo :/
|
|
|
|