Sofie -> RE: Septembrke 2020 (15.4.2020 15:09:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella Hej, Mariborčanka, ne se sekirat, meni tudi še cca 90% ni jasno. Zadnje case sem zacela sicer malo vec o vseh teh stvareh brat, ker imam vec casa. Ampak se nam ne mudi, ti nisi se niti na polovici, bo ze. Jaz osebno se moram ukvarjat tudi z eno zadevo, ki me precej spravlja pod stres. Ne zivim v slo in imam po porodu samo 4 mesece porodniske. Sem upala, da mi bo sef dovolil 6 mesecev neplacanega (!) dopusta, pa mi je dal le 3. To me precej vznemirja, ker itak ne vem, kako bo. In moram ze zdaj vrtec iskat, ker je taka guzva. Tako, da me ogledovanje otroskih stvari trenutno zelo pomirja 🙂 Drugace jemljem Diasporal 300, ne vem, ce ga imate v slo. Je pa tudi ful sladek (prasek), ceprav ga dam v 3dl vode... Folne kisline ne rabis vec jemat, jaz sem tudi nehala po 3 mesecih. Obcasno vzamem kako vitaminsko tableto za nosecnice. @sofie: ta lupinica pase tako v vozicek kot tudi v avto, ne? Ampak verjetno ne v vsak vozicek... Jaz jemljem Magnesol. Diasporal sem tudi jemala. Je treba preverit katera lupinica paše gor. Maxi cosi gre več al manj na vse. Se pa kupi pol poseben nastanek da gre gor. Priporoča se itak da se lupinica uporablja samo v avtu. Na vozičku za res kratek čas. Dojenčki rabijo ravno podlago. Enako je z ležalniki. Jaz sem jo imela notri minimalno. Če so preveč lahko zaostajajo v razvoju, ker nimajo pravega prostora za gibanje itd.
|
|
|
|