Stella Marella -> RE: Septembrke 2020 (18.5.2020 9:22:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella Hojla, jaz imam glukozni test 26.5. Najbrz bo pokazal povisano vrednost, ker bomo par dni pred tem (koncno) v slo - takrat so pac na mizi same sladke stvari 🤭 Midva sva bila vceraj v Baby Centru, da bi kupila vozicek. Joooj ni sans. Pa kako se to človek sploh odloci?? Sem imela prek spleta nekaj ogledanega, pa mi potem v zivo ni bil ok, nekako pretrd se mi je zdel. Tako da zdaj isceva kombi-varianto, zlozljiv mora bit (cim manjsi, ker imava v avtu se boks za psa), primeren za v gozd. Ideje?? Moram se enkrat pogledat, kaj mi je Sofie napisala... Drugace sva pa vmes dobila/nabavila se par oblekic za prve mesece, 2 spalni vreci, posteljico, previjalno mizo, kos za plenice, termometer, igralno podlago... Pocasi se nabira 🙂 Nam so na testu rekli da to kar prej ješ na vpliva. Ker če je vse ok telo sladkor pravilno presnavlja. Drži se samo tega da en večer prej glih ne ješ ful sladkarij. Kater voziček si šla pa pogledat? Jaz bi če bi še enkrat zbirala vzela Bugaboo Fox. Samo takrat jih še ni bilo. Mi imamo Cameleona. Pri vozičku ne šparam, ker sem bila ogromno na okoli. Prve mesece sem na počitnicah uporabljala košaro za spanje dojenčka. Plus ima samo 9kg, zloži se oj. Fox je pa še bolj primeren za gozd. Najbolje, da si pogledaš kakšne posnetke. Hvala, Sofie. Ja, ta Bugaboo Fox in Mutsy Evo izgledata kar dobro. Bom sla mogoce zdaj v slo pogledat. Jaz tudi nameravam kupiti nekaj, za kar mi ne bo zal (drugace bi vzela tudi rabljenega); vozicek se mi zdi res pomemben. Drugace sem sla pogledat Joie Versatrax, ampak me ni preprical. Potem sva nasla enega od Emmaljunga, ki je fajn, ampak malo prevelik... Se nekaj: ti si imela kengurujcka? Katerega oz. si bila zadovoljna z njim?
|
|
|
|