Štajerka90 -> RE: Septembrke 2020 (29.4.2020 11:42:09)
|
Ja, sem tudi jaz hotela napisati, da verjetno ko greš prvič rodit, se sigurno raje odpraviš prej v porodnišnico za vsak slučaj ... Jaz te razumem mariborčanka, ko svašta prebereš na netu in slišiš sto in eno zgodbo, te vseeno malo stisne pri srcu, ampak verjamem, da s pozitivnim razmišljanjem in trdno voljo, se bomo vse po svojih najboljših močeh potrudile na ta dan d in kot je napisala Stella Marella bo to naš najlepši dan v življenju ;) sem nekje prebrala enkrat, da moraš na vsak predihan popadek in bolečino gledati kot na eno stopničko bližje zastavljenemu cilju ;) Je pa res, tudi meni mami rekla, da bolečina bo, ampak bolj kot se kondicijsko pripraviš in si razmigan, lažje rodiš. Hvala bogu so se meni utrujenosti zdaj umirile, sem pa prve 3 mesece bila isto skos utrujena, ponavadi ob 9.00 zvečer že spala kot hrček vsak dan. Je pa res, da me po kakšnem daljšem sprehodu, predvsem v kak strm hrib, tudi hitro zateguje v trebuhu oziroma se mi pojavijo rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, kot neke vrste menstrualni krči. Ginekologinja je rekla, da nič nič hujšega, sploh ker sem prejšnji teden ob morfologiji opravila tudi pregled materničnega vratu pa je vse ok. Bi pa ful rada šla zdaj po karanteni na kak dan odprtih vrat v porodnišnico, da se malo pobližje seznanim z zadevami, morda navežem kak stik s kakšno babico ;) Tako da, samo pozitvno in sproščeno naprej in nam bo vsem uspelo ;) glede sladoleda - jaz sem se v obupni želji lotila kar izdelave domačega, da mi ni bilo treba v trgovino hodit in se izpostavljat ;)
|
|
|
|