Ribica **
|
Smile, meni se to bere kot pravi popadki. 😊 Mene npr prejsnjic cel porod ni nic bolelo v krizu, samo v sprednjem spodnjem delu trebuha, pa od zacetka je bolelo manj kot krci pri M, samo ko je bilo na 7 in potem 5 min, sem vedela, da je to to. Prej me je pa cez dan in prejsnji dan sem in tja malo stisnilo. Drzim pesti, da se zacne samo od sebe. Sparkles super, bivsa sodelavka je tudi prejsnji teden rodila dvojcici, ampak so ji sprozili porod zaradi slabih izvidov. Mislim, da je imela rok tam nekje kot ti/jaz, proti koncu septembra. Malinca, jaz se pripravljam na najhujse, kolikor se sploh lahko pripravis, kar se tice ta vecje 🙈 res je name navezana, zadnje mesece se bolj, pol casa niti moza ne spusti zraven, sploh pri vecerni rutini, tako da ne vem, kako bo to zgledalo. Najbrz precej noro od zacetka, tako da srcno upam, da mali ne bo imel hudih krcev. Nic fajn za bolnico in super, da si zdaj doma. Pri meni se ze 14 dni vlecejo kar naprej neke tezave, zdaj so se zolcne kisline vprasljive, res sem tako utrujena od vseh obiskov dr, da imam prav dovolj vsega. V prvi nosecnosti so me bolele roke cele noci, da sem si zelela cim prej rodit, zdaj pa druge tezave, ocitno je tako namenjeno, da ti ni prevec fajn zadnji mesec 🤔😏 jaz imam se tocno en mesec do roka danes. Speluzla, ti si wonder woman. 😊 Jaz samo pospeseno sivam, mislim, pospeseno, tiste dve, tri ure dopoldne, ko je mala v vrtcu in ne rabim pocivat/jest/it k dr. Noge pa tudi meni zdaj dva dni zvecer zatekajo, ampak glede na to vrocino, se ne cudim. Nosim pa tako ali tako skoz natikace oz japonke.
|