Ribica **
|
Ultiva naj bi odvzela 30 % bolečine, epiduralna pa 40 % so rekli na predavanju v LJ P. Pa mislim, da ti pri iztisu eno in drugo vzamejo, ampak nisem več 100 %. Mene pa zadnje dva dni samo koža na trebuhu srbi, zgleda raste, se moram malo bolj mazat, nimam nobenih izpuščajev, če se praskam, je pa tako vse rdeče takoj. Danes sem kupila še pleničke in še eno dudo, pa milo, mokre robčke, čaj za dojenje, tako da imam zdaj pomojem vse prištimano. No, edino še cuclje za flaške, teh niso imeli ta pravih v DM-u, ampak to se tako ali tako ne mudi, gre lahko tudi mož naknadno iskat. Hči je namreč že iz P bila navajena in na dojenje in na flaško, pa sva potem prvih 14 dni doma ohranila ritem, da je zjutraj dobila po flaški moje mleko, da sem jaz lahko spala, ko sem se pa zbudila, sem si pa sčrpala za naslednji dan. Ker je imela močan sesalni refleks, tudi ni bilo nobene zmede, ni zavračala dojenja zaradi flaške ali kaj takega. Flaške še imam njene steklene, cuclje je treba pa zamenjat oz. mislim, da sem jih tako ali tako že pri njej stran pometala. :) Sparkles in Yuki, pa še katera, ki ima otročka že od prej - včeraj sem se spomnila na kapico. A mislite, da jo naši otročki rabijo? Za domov bo imel jopico s kapuco, če bo hladneje, pa ne vem, a rabi spodaj še kapico ali ne - od P do avta in od avta do doma.
|