Ribica **
|
Ojej, Sparkles, si sploh ne predstavljam trebušne viroze s tem trebuhom. Jaz sem se včeraj samo kosila preveč najedla, celo popoldne in večer sem večinoma ležala, ker me je vse tiščalo Pa še svežo zelenjavo sem jedla, za katero vem, da mi dela težave, ampak je bilo tako dobro za jest, da nisem mogla nehat Jaz sem oktobra malo oblačila v 2 x dolg rokav + jopico, spodaj pa žabice s stopalci in hlačke, čez pa odejico. Imam tudi dva trenirkasta pajacka, ta dva sta mi bila tudi fajn, pa še prijateljica mi bo posodila pajacka medvedka, če bo hladneje. Ne vem, bom sproti prilagajala oblačenje, pač eno plast več od mene, pa dekco v voziček + eno za rezervo. Dokler ne bo res hladno, je tako ali tako loterija z oblačenjem. Eminna, mene zdaj dva dni vse moti, za spat se ne morem naštimat, ko počivam, se ne morem naštimat, če sem pokonci, me že kaj tišči, ni da ni. Ampak gospodič ima še vedno orng telovadbo v trebuhu, očitno si vzame prostor. Meni so sicer zdaj skoz delali UZ, če je glava dol in utripe so preverjali, merili ga pa niso od morfologije, ga bodo zmerili na pripravah za CR naslednji teden. Majhen ziher ni, če sklepam po trebuhu.
|