Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: smile_1 Brboletta8, jaz hodim k dr. Grebenc v ZD Šiško. Meni je super, zelo strokovna in prijazna, izveš vse, odgovori na vsa tvoja vprašanja/skrbi/pomisleke. Nisem sicer prepričana, da še sprejema nove paciente, lahko pa pokličeš v ZD in se pozanimaš. 2016 ni sprejemala novih pacientov, ker sem jaz hotela menjat, so mi njo priporočili. Jo pa hvalijo, ja. Pri kom si pa ti imela morfologijo Borboletta? Jaz sem se zdaj naročila h Kavšku, on mi je bil ful fajn v prejšnji nosečnosti, ker sem imela njega zadnja dva meseca zaradi dopustov. Me je pomiril pred porodom, da naj ne paničarim glede velikosti, ker naj sebe pogledam, da ziher ne bo velik dojenček, ampak da naj ga ne držim za besedo. Mhm, 3,5 kg je imela en teden pred rokom Za samo dve žili namesto treh detajlov ne vem, ampak nekje imam v spominu, da če je vse ok, da ni panike, samo da te bolj spremljajo, če je z otročkom ves čas vse ok. Na spletu pa marsikaj prebereš, ja. Jaz sem danes imela pregld, posteljica ni več čez MV, tako da sem si oddahnila. Zdaj nisem več ziher, a je še vedno nizko oz. nižje ali ne, ampak da se bo še premaknila gor, da bodo na morfologiji to najbolj natančno lahko videli. Tako da sem pomirjena.
|