Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty1989 Sparkles7 Mislim da je to, da te že vse boli, skupek vsega po malem, dvojča bosta terjala svoje, pa še 2. nosečnost in na koncu še starost tudi. Koliko si pa stara če ni skrivnost? ja pravijo da starejši si, težje prenašaš nosečnost, ker nisi več tako gibljiv in vse to :). O gnezdecih sem že razmišljala, no ne tako ravno o njih, da bi kaj takega imela, ampak bolj o tem da imaš recimo otroka čez dan v dnevni sobi, pa ne veš kje bi ga imel...da ne bi ven padel, pa da ne bi jokal ko je not... Samo mi ta gnezdeca niso ne vem kako vredu. Bolj se nagibam h kakemu počivalniku. Razmišljala sem že da bi samo nekaj kombinirala, da bi potem otrok bil tam čez dan, ampak nimam nobene ideje še. Ve že katera, če bi kaj takega kupla? pa kaj je najboljše za otroka? Glede zgage, pa jaz nekako mrzlega mleka ne morem pit. Sej vem če bi ga probala bi ga mogoče spravila dol, ampak mi je res anti. Drugih stvari iz mleka mi niso noben problem, samo da je toplo. Ampak mrzlo mi je pa res tako čudno. Jaz ko me zgaga žge, zadnje časa je to kr pogosto pijem donat ali radensko. Prej ers si nisem predstavljala da bi kdaj donat pila, ker res ni dober, vse prej kot to, ampak zdaj sem se ga pa navadila in mi ni tak problem. Spijem pa ga na eks, tako je manj tistega čudnega okusa. Sem pa probala tako če me peče čez dan, da pojem kak kos kruha, če imam za kosilo rižoto, pojem to ( baje riž pomaga ), pa pojedla sem tudi že žličko sladkorja, pa je tudi bilo boljše. 1x ponoči oz proti jutru, ko je bilo res hudo sem pojedla 1 banano, pa je pomagalo 10 minut, potem pa je bilo še hujše. Tako da ostajam kr na donatu. Pa tudi če me peče kislina ga kdaj spijem zaradi magnezija. Kar pa meni najbolj še pomaga, je pa to da poskušam čez dan in zvečer jesti čim manj kislega, recimo paradižnik, bog ne daj potica, gosti sok, tudi čokolada...pač vse takšne stvari ki ful delajo kislino. Pa mi še kar pomaga. In pa še najbolj mi koristi če 2,3 ure pred spanjem ne jem nič. Pa deluje zaenkrat :). Ella kako pa kaj pri tebi napreduje nosečnost? na nuhalni je bilo vse ok? To kje imam jaz posteljico žal ne vem, ni nobeden nič rekel. Tako da tudi nisem vedela če to kaj vpliva :). Malinca07 To pa še nisem probala čips in jogurt. Nisem si misla da to paše skupaj? no jaz čips obožujem kar tako samega, ponavadi ga jem s papriko. Ampak se mi ga zdaj ne lušta, če ga nimam doma je vse ok, kak pa ga mam pa je fertik, se mu ne morem upret :). Počivalnik so primerni samo za kratek čas. Dojenček rabi ravno podlago, možnost gibanja. Počivalnik pa mu tega ne omogoča. Je super, da ga vzameš sabo ko greš pod tuš, skuhat itd. Da bi bil dojenček notri dlje časa pa ni fajn.
|