Sparkles7
|
Petrca18, ne nimam še morfologije čez 3 tedne. Takrat bom 18t 2 dni, in očitno bo morfologija kmali za tem. Najbrž imam sedaj že pogosteje preglede zaradi dvojčkov, pa mogoče tudi pregled prej ker potem pridejo prazniki... Hihi ja Yuki, dobro sva tole naplanirali na 2,5 letno razliko ;) Tudi sama se trenutno ubadam s tem, kako naj splaniramo sobe v stanovanju, sploh zato, ker bosta dva potrebovala malo več prostora, kot bi ga eden Prvi plan je tudi pri nam, da starejšega v roku dveh mesecev preselimo v svojo sobo (in svojo posteljo, ker trenutno spi še pri meni )...Bi rada to res čim prej, da imamo neko obdobje za njegovo privajanje. Da ne bo vse naenkrat in ne bo imel občutka, da je odrinjen v svojo sobo zaradi dvojčkov. Potem pa moram ugotovit, kako in kam splanirat previjalno, dve posteljici... Razmišljam, da bi imeli tokrat previjalno v kopalnici (da če moraš enega ponoči previti, da ne zbudiš drugega), posteljici pa ne vem če bi sploh šli dve zraven najine postelje, in še novo omaro planiramo za v spalnico... Ali bo treba že na začetku ju dati v svojo sobo, ne vem kaj naj. V tem primeru ostane moj brez delovne sobe, ki jo pa kar nujno potrebuje Kupovala tudi sama nisem še nič... Oblačilc smo prvič imeli ful, tako da v primeru, da bi bla dva fantka, imamo verjetno vsaj večine stvari že dovolj. Pa tako ali tako bo potem stroj za pranje takoj poln, pa bodo hitreje krožile Če pa bo kakšna punčka, so mi pa tudi že ponujali oblačilca... Tako da moramo počakati na spol Moj ginekolog je rekel, da spola načeloma pred 16.tednom ni smiselno ugotavljat (preko UZ), tako da pričakujem da naslednjič pogleda, če ne pa na morfologiji Ker naš fantek je bil prejšnjič na nuhalni punčka, šele na morfologiji je ratal fantek Drugače večino stvari imamo od prvič, voziček bo seveda treba menjati Srečka_1, kar se vozička tiče (ki ima velike gume, napihljive, da je za razgiban teren), mi smo prvič imeli znamko Bebetto, model Holland. Sem bila zelo zadovoljna. Živim v hribih, veliko smo vozičkali po makadamu, hribčkih, travi, pa se je super obnesel. Tudi razmeroma lahek je. Imam tudi sedaj za dvojčka ogledanega Bebetto oziroma že rezerviranega preko bolhe. Kar se velikosti oblačilc tiče, predlagam nekaj malega v 50/56, potem pa 62 naprej več... Je pa čisto odvisno no. Jaz novih ne bom nabavljala, če pa se naša dvojčka rodita veliko pred rokom, bom pa že poslala druge nabavit, ali pa naročimo preko h&m. Kar se dvigovanja tiče, ga tudi jaz poskušam čim manj, ampak čisto brez pa pač ne gre V banjo in iz nje, če je pokakan ga vseeno še na previjalni previjem, pa v stolček za jesti... Ribica ** tudi mene že boli križ, dobro vedeti da nisem edina Ker se mi je sicer zdelo malo zgodaj... Se mi zdi da me začne boleti popoldne, predvsem če nekaj časa ležim na kavču na hrbtu... Se včasih komaj premaknem na bok, toliko me boli. Katy87 in ostale nove dobrodošle Uf, sem spet napisala roma, bom očitno mogla bolj pogosto pisat, da bodo posti bolj normalne dolžine Aja kar se nakupov tiče, sem pa do sedaj kupila edino eno majčko za starejšega sinčka, in sicer sem jo naročila po aliexpresu celo par dni prej, preden je test pokazal pozitivno Enostavno je bil občutek tako močan hihi... Jo slikam in pošljem
|