Anonimen -> RE: Septembrke 2019 (5.3.2019 21:19:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mal_ Čestitke vsem za nuhalno. Upam da bo tudi vnaprej tako lepo teklo, da naa vse cakajo lepe novičke. Jaz se cakam svojo, imam naslednji teden.. Komaj cakam! Sicer pa sem imela danes zobozdravnika. Ker sem noseca mi ni dal injekcije, se je pa odlocil živec odstranit... Ne morem vam povedat kako boli!! Je potem zob zaprl, dal notri zdravilo.. Ampak jaz se od bolecin jokala, komaj sem se pripeljala domov.. Slabo mi je ratalo.. Doma sem vzela lekadol, pa nikakor ne zagrabi, se vedno me noro boli.. In 18. Sem spet narocena.. Se ze zdaj tresem.. Kako ste drugac? Jaz sem tako lena.. Moj me bo kmalu zamenjal, ko se mi ne da nic seksat😂 groza... Meni je moja zobozdravnica celo nosečnost dajala injekcije, ker brez se tam sploh ne prikažem. PA že tako me je bolelo, tako da odstranit živec brez anestezije pa samo prek mojega trupla. Dobra si, da si pristala na to. Če imaš kakšno hladilni blazinico, si s tem pomagaj, če greješ, se zna še bolj razboleti, lekadola pa vzami dva hkrati, 5 jih lahko v 24 urah.
|
|
|
|