naty1989 -> RE: Septembrke 2019 (27.2.2019 13:32:21)
|
Sparkles7 Čestitke za 2 pikici oz. 2 srčka!. No pa vas bo več in vam bo še lepše. Verjamem da je kar šok ja na začetku, ampak se navadiš in si vesel, ker pač tako mora biti :). Držim pesti, da bo z obema vse ok :). Rož'ca Čestitke za nuhalno in da je vse ok, pa še tako naprej :) Eminna Sem vesela, da se ti je cuker popravil in da se zdaj res ne rabiš tako striktno držati. No jaz nisem rabla merit cukra posebej. Ampak mislim da ko daš kri se na izvidih to vidi če imaš cuker ali ne. Tako da mi nihče ni rekel da bi bilo kaj povečano ali narobe z izvidi. Tako da mislim da je potem to ok ne?. No se pa na splošno raje izognem sladkorju, če se le da, ampak včasih žal ne gre. No tudi jaz imam lepe novice iz nuhalne. Včeraj sem jo imela. Sem bila vesela najprej, ker so res zelo prijazni, vse ti lepo razložijo, vse lepo vidiš, tako da imam zelo pozitivno izkušnjo. Ja v glavnem je bilo vse ok, veliko smo že 6,9 cm, tako da malo še pa bo 7 cm [sm=bravo.gif]. Tako da niti ni več tako malo. Možnosti za dawnov sindrom so zelo majhne, skoraj zanemarljive. Svetlina je čisto ok, pod povprečjem. Pa srček tako bije, res prav razbija, da je bilo res veselje to poslušat,haha. Moj fant si je lahko celo to posnel na fon. Ni bilo nobenega problema. Ja noseča sem pa 12t in 6 dni. No danes najbrž že 13 tednov. Kar je pa seveda najpomembnejše pa je zdravnik namignil, da bolj kaže na punčko [sm=bravo.gif]. No ampak jaz še vedno pravim 50 / 50, tako da vzamem malo za rezervo. Upam da ste druge vse ok?
|
|
|
|