Sparkles7 -> RE: Septembrke 2019 (24.2.2019 0:08:27)
|
Pozdravljene punce, vidim da ste se že kar razgovorile, super, sem pa samo na hitro preletela preden se vam še jaz pridružim... :)Po zelo močnih slutnjah je test v januarju pokazal dve črtici :) Doma že imava enega dve leti starega fantka. Pred njim sem enkrat že imela SS, tako da je potem vedno prisoten strah in zato tudi pregledi pri mojem ginekologu bolj "resni". Tako da sem imela prvi pregled že takoj po testu, v 5.tednu, in pregled je pokazal, da sta v meni začeli rasti dve majhni pikici :) Šok je bil ogromen, strah pa tudi hihi. Na naslednjem pregledu čez dva tedna pa sta oba srčka utripala, tako da smo si prvič oddahnili. Naslednji pregled mi je dal v razmahu 4ih tednov... Da če gre kaj narobe, in npr enemu neha biti srček, tako ali tako ne moremo nič, sicer pa se bo že lepo videlo kako se razvijata... Tako da čakamo, da minejo ti kritični tedni :) Na nuhalno pa sem naročena v 13.tednu. Aja, PDP pa imamo 23.9. Še vedno pa niti slučajno ne dojemam tega, da bomo imeli, če bo le vse v redu, kar dva dojenčka naenkrat :O Upam da ste v redu, da počasi slabosti minevajo in se energija vrača :) Jaz še čakam na te trenutke :p
|
|
|
|