srečka_1 -> RE: Septembrke 2019 (17.3.2019 9:36:18)
|
Joj, joj, tole obveščanje po e-mailu včasih zataji, pozabim pogledat in bum... polno novih sporočil [sm=smiley36.gif] Tudi jaz sem imela prvič pregled v 9t, sedaj bo pa nekje 12t, v tem tednu, ko imam nuhalno+ultrazvok(vse skupaj). Že komaj čakam. No, sem pa itak ves čas okrog zdravnikov [sm=smiley36.gif] Bučka 5 tudi jaz v prihodnjem tednu dobim aparat za špikanje. Sem pa imela že posvet za hrano, tako da se tudi pri tem pazi. Ko sem bila na tem posvetu, smo si izmerile sladkor s to napravico in sem imela samo 4,4, tako da sem vesela. Vendar pa je rekla, da tudi če imaš nekaj časa OK, te vseeno spremljajo celo nosečnost. No, vsaj vemo zakaj to počnemo[sm=smiley2.gif] Krvni tlak pa je samo občasno povišan, si ga tudi vsak dan merim. Tudi jaz sem si kupila ene kavbojke v MANI, ker so me moje hlače tiščale in se nisem dobro počutila. Majice in vse ostalo imam še svoje. Čakam tople dneve, ko bom lahko imela pajkice in tunike[sm=smiley36.gif] Ja glivice so res nadležna stvar. Jaz sem imela pred nosečnostjo pogosto težave, sedaj se nekako držim in upam, da bo tudi v tem tednu, ko dam urin, vse ok. Glede spola se pa še odločava, ali bova vprašala ali ne [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|