naty1989 -> RE: Septembrke 2019 (20.2.2019 10:58:45)
|
smile_1 Hvala za podrobno obrazložitev glede NS, tako da vem približno kako sploh izgleda. Je pa kar obsežen pregled, v bistvu izveš vse kar je pravzaprav potrebno. Sej prav, da imajo takšne preglede, včasih recimo niso tega niti poznali :). Ja, res je Pikapolona33, kot da ti je, da bi hodila okrog zdravnikov, pa si nekaj izmišljevala, da bi imela energijo še za to, kot da drugih stvari v življenju nimaš ne. Tudi jaz imam tak občutek, da me skoz tišči v trebuhu, ko se najem in ko sem lačna, ponoči in podnevi. Včasih je malo manj tiščanja, včasih pa več. Ampak prisotno je pa vedno, pa občasno špikanje. Pa utrujena sem veliko bolj, včasih mi tudi zmankuje malo kondicije, sicer malo, ampak se pa pozna :). Najaam Tudi tebi čestitke za lepe novice, čim več takšnih :). Mislim, da imamo vse podoben problem s tem tiščanjem in balonom ali kepo v trebuhu. Jaz se včasih počutim kot žaba, napihnjena cela,haha :). Sicer ni vedno tako, ampak je pa vedno občutek kot da imam balon v spodnjem delu trebuha. Pa saj nekaj nas mora tiščati, saj smo vendar nosečke ;) . Jaz imam kak dan kar nekaj energije, naslednji dan pa čisto brez, kot ena cota sem cel dan, pa samo spala bi :).
|
|
|
|