Anonimen -> RE: Septembrke 2019 (7.2.2019 13:13:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja85 Punce pozdravljene. Evo, tudi jaz zagledala plusek, cakam prvi pregled. Po mojih izracunih je rok 25.09.2019. Eno vprasanje, nasvet. Doma Imam najstnika (13 let). Ne ve se nic o nosecnosti, pravi da bi bil Vesel. Kaksne reakcije lahko pricakujem. Izkusnje mnenja,.... [sm=smiley1.gif] Pri nas je bil 12-letnik zelo vesel. Povedala sva pa pred nuhalno, ker smo šli ravno na eno krajše potovanje, pa je zadržal novico zase do nuhalne oz. še dlje, ker so bili potem slabi rezultati. Kako bo pa tokrat, bomo pa videli, zdaj mu zagotovo ne bova povedala pred NS. Trenutno je kar pestra ta njegova puberteta in nismo v najboljših odnosih, tako da bo verjetno tudi novico drugače sprejel. Ampak jaz se, iskreno, s tem ne obremenjujem preveč. Imamo ves čas vzpone in padce, tako da bo to pač še en vzpon ali padec. Je pa to sin od moža iz prvega zakona, zato je malo drugače, kot v "normalnih" družinah. Ko pa gledam najino malo, si pa mislim pa joj, a ji res rabiva dat konkurenco, ko je pa tako navezana na naju [sm=smiley18.gif] Najbrž bo vesela, ampak njej pa sploh ne bova povedala, dokler ne bo NS mimo in bodo vedeli tudi v službi, ker z dvoletnikom pač ne moreš skleniti dogovora o neširjenju novic [sm=smiley36.gif] Srčika81, žal mi je za še eno grenko izkušnjo. [sm=smiley31.gif] Jaz sem zdaj v dvomih, da če zdaj ne uspe, če bi res poskušala sploh še enkrat, tako da te razumem, pa nimam takih izkušenj za seboj.
|
|
|
|