|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
8.10.2018 10:37:23   
Nosecka30
Venera27 jaz sem bila v Velenju na nuhalni pri Levakovi, super izkušnja.
Glede sladkorja na prvem pregledu, tudi jaz sem čisto malo presegla ker nisem bila tešča. In je bila cela panika. Smo ponovili odvzem na tešče, vse ok. H G pa hodim v porodnišnico v Celje, kam pa ti?

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 501
8.10.2018 10:39:20   
Nosecka30
Super, ker nas je že tako veliko aktivnih :)

Vzdevek PDP Otrok Kraj
Kolica 28.3 1.otrok Krško
Jetkarmak00 29.3. 1 otrok, Jesenice
KIARA2009 6.4. 2.otrok Lj
Cvetnilist 7.4 1.otrok Maribor
Nosecka30 9.4. 2.otrok Celje
Bodoca mamica1 12.4. 1.otrok Kamnik
EllaVita 13.4. 1.otrok Lj
Mišmašek 15.4. 2.otrok Nova Gorica
KmAlU MaMiCa 16.4. 3.otrok Celje
NaJJana 20.4. 1.otrok Nova Gorica
Bella87 22.4 1.otrok Komenda
TissaBaby 27.4. 1.otrok Lj
Venera27 29.4. 1.otrok Celje

Anonimen ? Maribor
Tirožica5

(odgovor članu Nosecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 502
8.10.2018 11:15:04   
Venera27

IZVIRNO SPOROČILO: Nosecka30

Venera27 jaz sem bila v Velenju na nuhalni pri Levakovi, super izkušnja.
Glede sladkorja na prvem pregledu, tudi jaz sem čisto malo presegla ker nisem bila tešča. In je bila cela panika. Smo ponovili odvzem na tešče, vse ok. H G pa hodim v porodnišnico v Celje, kam pa ti?

Hodim k Filipu Simonitiju v Šentjur. Je moj prvi ginekolog in sem zelo zadovoljna z njim. Ja zdaj čakam na diabetološkem oddelku. Bojo izvidi šele okoli12 ure. Sem pa šla jest. Mater, kok je pasala sirovka pa bela kava😆 so me ble same očke🙂

(odgovor članu Nosecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 503
8.10.2018 12:11:48   
NaJJana
Evo, da se še jaz malo javim. Danes sem imela drugi pregled. IMam sladkor ponovno povisan = 5,1. Naslednjic grem na obremenilni test tudi jaz. Pa svecke za ph noznice sem dobila. V cetrtek pa imam v Postojni NH pri Pusenjaku. Ko dam ta pregled skozi upam, da bom bolj mirna. Sem pa danes slisala srcke kako bije, full lep obcutek :) je katera bila pri Pusenjaku? Ima katera izkusnje z njim? Me zanima ali je fajn tecen, ce sprasujes? Baje je precej tih, zato mam jaz namen vse vprasat...

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 504
8.10.2018 12:49:06   
Mišmašek
Najjana a si prav iz ng al okolica? Katerga ginekologa maš? Ijooj sem radovedna ja vem 😅Pri nas smo pa mogli nosečniške hlače oblečt, ker kavbojke že ful tiščijo, se mi je kar napihnu trebušček 🤰

(odgovor članu NaJJana)
Neposredna povezava do sporočila: 505
8.10.2018 14:49:08   
Cvetnilist
Jaz sem pa zbolela punce. user posted image Sem na antibiotikih, katastrofa... Sem bila cela prestrašena, da ne bi kaj vplivali na mojo pikico ampak so mi zagotovili, da ne bodo imeli nobenega učinka na njo.

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 506
8.10.2018 15:43:48   
NaJJana
Mismasek, res? Ze nosecniske hlace? Ker mebi se reees nic ne pozna, po kg sem na istem... u trebuh pa se kar ploh, razen zvecer napihnjena...   Sem is Solkana, imam pa dr. Bizjakovo, hodim v staro bolnico na preglede. Kaj pa ti Mismasek? Kje si bla/gres na NH?

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 507
8.10.2018 17:26:28   
LoniRR
Hm. Mene so po prvem pregledu napotili v laboratorij na odvzem krvi in vode. Pri tem preverijo vse. Na NS sem izvedela da je vse BP in zdaj moram le pred vsakim pregledom en dan prej dat vodo. No ja za tokso imam spet okoli 21 tedna teste... Ojoj Cvetnilist drzi se in cimprej pozdravi...

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 508
8.10.2018 17:58:36   
Venera27
Punce, od sedmih do dveh sem bila v bolnici🙄 na koncu so ugotovili, da sploh nimam povišanega sladkorja ter, da se ne bi rabila sladkat že v 11 tednu. je vse tako kot mora bit. Imam pa ponoven pregled pri diabetologinji v 24 tednu, ko se bom spet sladkala...Držim pesti cvetnilist, da čimprej okrevaš👍🍀🐞
Ko je že ravno debata o nosečniških oblačilih. Kje jih sploh držijo? Vem, da jih majo v h&m ter tu in tam v lidlu in hoferju. Predvsem me zanima za kakšne dobre hlače ali krilo🙃 doma tako nosim legice pa razvlečene majice😂 no, samo en teden je še do nuhalne...potem pa bom lahko nazaj oblekla oprijete majčke in tunike😏😍

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 509
8.10.2018 19:05:42   
NaJJana
V cetrtek imajo v Hoferju akcijo, nosecniske obleke. :) 
Cvetnilist...cimprej okrevaj, pocartaj se...

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 510
8.10.2018 19:35:51   
Cvetnilist
Hvala punce za lepe želje!

(odgovor članu NaJJana)
Neposredna povezava do sporočila: 511
8.10.2018 19:51:48   
KmAlU MaMiCa
Venera jaz sem mela isto kot ti...zdravnica me je vprasala kaj sploh delam tu...pa mam ponovno kontrolo v 24 tednu...jaz ze tud nosim nosecniska oblacila. Mam se od prejsnjega poroda vse...drugace legice sem si jaz kupla v lidlu in so top. Majice pa to mi niso fajne legice so pa res super. 

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.10.2018 20:23:34   
Venera27
Jst sem šla že danes gledat v Hofer. Pa sem ugotovila, da je šele v četrtek😂 sem mela v glavi, da je v ponedeljek😏😵Sem pa vsaj vidla kako zgleda bolnica po dolgem času. Sem se počutla, ko neka tepka. Vse računalniško in moderno. Če nisem bila od 6ga leta v bolnici. 
Cvetnilist, če te matra grlo si v malce tople vode žličko soli in malo kurkume vmešaj in grgraj zjutraj in zvečer. Jst to ob prehladih vedno naredim pa sem v dveh dneh zdrava. Sem se prejšni teden z bolečim grlom borila. Je pomagala tale mešanica pa vrat sem si dva dni mazala s kremo tee tree od justa. Po treh dneh sem bila kot nova. Sem bolj za naravne zadeve. Ne hodim rada k zdravniku😵 

(odgovor članu NaJJana)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.10.2018 21:11:01   
Mišmašek
Ma ja Najjana 😁 me je napihnilo kot balonček. V prvo tudi meni ni blo poznat tako kot zdej. Sej doma nosim obično trenerko al pa pajkice, za vn pa namesto svojih kavbojk te ta nosečniške. Zvečer sem pa sploh okrogla 😁 Drugače je moj ginekolog Dr. Šoštarič, na nuhalni pa sem bila kar tu v Medartisu. Sem bila že v prvo tam in mi je bilo ok, zato smo zdaj šli spet tja. Je bil isti zdravnik in je bil spet ful fajn. Zadovoljni ful 👌V četrtek pa vse v Hofer ne 😂 malo zaloge nardit za mrzle dni 😋

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 514
8.10.2018 21:25:59   
TissaBaby
Jaz sem ze tako nonstop v pajkicah in bom kar nadaljevala s tem. Edino une ki so push up in stisnejo bo treba vecje verjetno kupit. Bom pa probala cim manj stvari kupovat za nosecnice. Pajkice malo pod trebuhom nosit, pa spodnjo majco cez, pa kaksne tunike. Jih bo malo gor povleklo, bomo vidli no, upam, da ne bom spet tolko ogromna. Koliko ste se pa kej zredile v prejsnjih nosecnostih. Pozbam take, ki so se samo za 6 kg in take, ki so se za 20+ kg. 

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.10.2018 21:42:33   
Mišmašek
Ja jaz sem se prvo nosečnost zredila 7 kg. Normalno jedla vse, razen prvih 16 tednov ko mi je bilo slabo in na koncu ko ni šlo več tolko v želodec zaradi tiščanja. Zdaj bomo pa vidli 😋

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.10.2018 23:01:48   
TissaBaby
Jaz mam filing, da se bom vec. Nic slabosti, papcam veselo, ne vec, ampak sladkarije jem rada od vedno. Bomo vidli. Kaksno kilo imam ze vec. 

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 517
9.10.2018 11:19:40   
Kmalu4
Heii da se še jaz malo javim...v cetrtek sem imela nuhalno, vse bp, edino se rezultate dht testa cakam...naslednjic pa tud mene caka test za sladkorno..me je kar malo strah, ker mi postane hitro slabo, ce ne jem takoj zjutraj 🙄 a ste tud na fbju?

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 518
9.10.2018 11:42:26   
Kmalu4
...hm berem po netu pa vidim, da je glukozni test sele po 24.tednu...sem mislila da bo pri naslednjem pregledu k sm zgodi nrocena, ampak zgleda ne bo...kako to, da ste ga ene ze imele?

(odgovor članu Kmalu4)
Neposredna povezava do sporočila: 519
9.10.2018 12:03:22   
Anonimen
Glukozni test sem jaz v prvi nosečnosti imela okoli 24t.Groza!! Tam sem bila od 7h pa do 2h popoldan. 2x sem pila glukozo( ogabno za pop*zdit). Ne vem a je bilo najprej 75 potem pa 100. Cez eno uro das kri in cakas, ko najvecji debil.Mene so prespikali in namucili tako, da me je tasca dobesedno odvlekla v avto.Jaz sem bruhala ma skos. Se danes se spomnim, da edino kar sem potem se 2dni delala je bilo lezanje, ker me je vse bolelo.Nic kaj lepi spomini.Meni osebno se zdi, da ze zelo pretiravaja s testom glukoze. Vse eu drzave imajo mejo na 6. Pri nas si pa pri 5.1 ze pecen!Tokrat se tega prav bojim. 
Jaz imam pa danes Ns in sem skoraj pol noci prebedela. Tako grozno me je strah.

(odgovor članu Kmalu4)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
9.10.2018 15:33:54   
Venera27
Ja jaz sem imela 5.2 na prvem pregledu. Samo sem žvečila čigumi, ker mi je blo slabo od lakote. Pa je bilo zaradi tega in stresa povišan sladkor. Prvi pregled pa niti ne veš kaj pričakovati. Potem me je pa preventivno dal naprej k diabetologinji. Meni je bilo pri oggt testu mučno čakanje ter lakota. Sem bila isto pečena od 7ih do 2 popoldan. Se tolažim s tem, da vem kaj me čaka po novem letu. Pa pretiravajo preveč. Čeprav po drugi strani pa bolje opravit en pregled več, pa vsaj veš da je s teboj vse vredu. Joj, jaz tudi komaj čakam nuhalno. Še teden dni. Upam, da bodo rezultati vredu. Sam je tak vse s starostjo pogojeno pri nuhalni. Starejši si, slabši so rezultati🙄 
Cvetnilist si že kaj bolje?🍀🐞

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.10.2018 17:24:50   
Cvetnilist
Malo ja, se mi zdi, da antibiotik takoj pomaga. Ker včeraj me je še tako bolelo grlo in vrat, da nisem mogla prav premikati glave. Danes pa je res že bolje! user posted image

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.10.2018 18:03:48   
Venera27

IZVIRNO SPOROČILO: Cvetnilist

Malo ja, se mi zdi, da antibiotik takoj pomaga. Ker včeraj me je še tako bolelo grlo in vrat, da nisem mogla prav premikati glave. Danes pa je res že bolje! user posted image

Superca. Sem vesela za tebe in malega bebija👍💞

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 523
9.10.2018 19:05:55   
Erka
Živjo bodoče mamice!

Danes sem imela nuhalno, vse super, imam pa eno vpr. glede interpretacije in sicer:
value: 54g -- je to teža ploda?

Hvala in srečno vsem! :)

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 524
9.10.2018 20:32:46   
Cvetnilist
Hvala Venera27!user posted image

(odgovor članu Erka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?