BibaBubaBaja.
|
Pozdravljene. Se tudi jaz pridružujem skupinici kot novopečena nosečka, torej 1. otrok, PDP imam 18.4., sem pa iz Prekmurja, Murska Sobota Danes sem imela nuhalno, tudi partner je bil zraven, moram povedati, da je ginekolog bomba, pa skoraj se je z mojim bolj zaštekal kot z mano Nuhalna je bila super, rezultati super, tako, da se nisva odločila za nifty, no, mogoče pa si bova še premislila, še je čas Kako se kaj počutite? Meni je slabost minila, hvalabogu, je bilo kar zoprno, ko shujšaš skoraj 4 kg (pri mojih 174cm in 55kg je vsak minus kg vzrok za paniko -.-). Sedaj sem fasala še rahel prehlad, tak da se počutim, kot da bi me traktor povozil, na srečo samo zabasan nos in sinusi, brez vročine, brez kašlja. Poleg službe, še delam, dokler bom lahko, se moram še spopadati z družino, ki so booooooooooolj nestrpni kot jaz. Mama že kupuje voziček, ati je zrihtal sobico (3x je probal, če talno gretje deluje tako kot mora), sestra si že ustvarja časovne plane za april, kak bo varuška, še pohecala se je, da sem ji sedaj dolžna kupiti nov večji avto, da se bo lahko važila tašča pa tast spremljata vsak moj korak, bognedaj, da grem brez spremstva po stopnicah, meni pa drugo po glavi ne hodi kot sladko pa ravioli, grozen fetiš na raviole sem razvila. Kamorkoli grema jest, če ni raviolov na meniju, se pizdim. No, bolj za šalo kot zares, skratka, vsi se počutimo olajšano, ni stresa, tak so se vsi spremenili, moj je kot čist druga oseba, hvalabogu ne pretirava, me ne sili samo k počitku, mi pusti da še hodim v službo, ne komplicira, če sem jaz za volanom, ker sem bila 1000000% prepričana, da bo tak. Okej, to bo zaenx vse, si tipkamo.
|