|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
6.10.2018 20:45:54   
EllaVita
Jaz sem mela NS 2.10, točen tko kot si napisala zaradi starosti, sem 33 je kr neki od oka govorila. Rezultati niso slabi. Ker mam malo več kil mi je rekla, če je blo umetno. Ratalo nama je v prvo, neglede na starost ali kile. Hvala bogu za Nifty test, čakam na rezultate. Ste podatke zbirale, mali sem bila odsotna... Predviden porod 13.4., 1.otrok, srm iz Lj.

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.10.2018 20:51:51   
KmAlU MaMiCa
Od kdaj pa so kg problem za zanositev...moj bog...eni ginekologi so res tak brezobrazni...jaz mam isto mal vec kg pa bi me full zmotlo da bi me sprasevala take stvari. Bomo zguble vse po porodu. Kake si pa mela rezultate ce ni skrivnost. Jaz sem mela 1:711 pa sem sla se zdaj dvojni hormonski test nardit da mi bo...upam...izboljsal rezultat. Glede na prve dve nosecnosti se mi zdi slab in nisem mirna kot si zelim bit. 

(odgovor članu EllaVita)
Neposredna povezava do sporočila: 477
6.10.2018 20:58:26   
TissaBaby
Eni res nimajo filinga. EllaVita, kje si pa delala NS? KmaluMamica... koliko si pa ti stara? Mah ta NS je meni tako... 1:300 je ze ful slab rezultat, a po drugi strani je ena od 300 mamic z moznostjo prizadetosti otroka, kar je tudi ze mala moznost. Mislim, da nas ful vrtijo okrog in financno malo cuzajo. Kolegicabje bla 32, super rezultat, pa ji je rekla Strah, da ji priporoca vseeno se hormonski test, zaradi starosti. Samo da se zasluzi. Kaj pa vem. Jaz sem vcasih govorila, da niti ne bi sla, samo dobro, ko si v tem in vse grejo, gres se ti. Poznam pa eno, ki 3x ni sla, vse na naravno, pa veliko manj sekirancije. 

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
6.10.2018 20:59:16   
EllaVita
Prov nesramna je bla, mi je blo žou, da sem šla tja. Ker sem rekla da bi mela Nifty test je še bolj z levo roko vse delala. Mali je spal ga je tko zbujala, da je mene trebuh bolel. Uglavnem grda iskušnja za prvo nuhalno... 21; 1:1684, 18; 1:2430, 13; 1:520. Mene mal skrbi trisomy 13 ampak je rekla da je to čist ok... čakam še na nifty, bi mogel bit masleden teden... 

Neposredna povezava do sporočila: 479
6.10.2018 21:00:55   
EllaVita
Pr Strahovi sem bla v Domžalah... 

(odgovor članu EllaVita)
Neposredna povezava do sporočila: 480
6.10.2018 22:36:22   
TissaBaby
Taka strokovnjakinja, pa tako obnašanje. Grdo! Pa saj vse plačaš, se morajo še 100x bolj potrudit! user posted image

(odgovor članu EllaVita)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.10.2018 6:57:26   
Nosecka30
Evo jaz sem bila v prvo isto pri Strahovi, ker bi naj bila kao vao. Pri 26letih takrat, rezultat sploh ni bil slab, ne vem razmerij 1.9 je bila velikost in mi je se tisti dvojni hormoski predlagala. Itak tam kr ja reces. No na sreco je izboljšal rezultat in vse je bilo okcna koncu kar je edino vazno. Ampal vseeno nikoli vec k njej, tako prisilno prijazen obraz je furala, da na je slo mal na bruhanje poleg... 

Neposredna povezava do sporočila: 482
7.10.2018 7:50:06   
Jetkarmak00
Tissababy.. A boš komu onenila, da si noseča? Ni potrebe ane? Ker se trebuh še ne pozna (predvidevam da tudi ne rabijo vedet?!). Rentgen pa tudi ni problem ane? Kej ves o tem vsem? :)) bi bla vesela kaksne informacije :)
Glede Strahove vam bom pa tako rekla, kot govorijo tudi mediji...ona je zelo strokovna drgac, znana po sloveniji, sploh okolica Lj, tudi drugi G (vsaj moj) jo priporoča itd. Vem pa, da "ne mara" starejših nosečk ja, žal. Zagovarja medije, da imej otroke mlad.. Je pa vedno več takih, ki se tega "ne držijo" ampak zakaj je nesramna do takih ne vem.. Tako da tiste, ki ste starejše in boste že zaradi starosti mele višjo nuhalno, raje h komu drugemu.. Meglič in pušenjak sta v Lj med boljšimi zame. Pušenjak bolj strokoven in redkobeseden, Meglič pa zeloooo zgovorna. Ampak pušenjak je le pušenjak, vsaj zame.. 

(odgovor članu Nosecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.10.2018 9:17:05   
TissaBaby
Hehe, sem ravno cez rentgen. Nisem nobenemu omenjala slepega potnika hahaha. Ni oa rentgen ultrazvok, tako da predvidevam, da nc ne vidijo. Mislim, da ni priporocljivo letet v zadnjem tromesecju, zdaj pa ni problema. Grem v evr.drzavo, Coris imam, ma verjamem, da ga ne bom rabila. Zal pa ne bom mogla degustirat plesnivih sirov, vina, ostrig, ma bom prezivela 😁. Ko se vrnem, bo pa cez 2 dni ze NS, juhuuu 🙂.

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.10.2018 10:49:07   
Jetkarmak00
Nee vidijo sigurno ne :D samo skodljivo pa ni ane? Kaksno sevanje ali kaj podobnega? Vzket in v luft pa tudi nič ne škoduje nee?? :D pač zdaj v teh tednih ko smo :) zadnji mesec tudi šla nebi nikamir osebni :D hhKam pa potuješ? :D 

Neposredna povezava do sporočila: 485
7.10.2018 15:16:00   
Jetkarmak00
Tiste ko ste že bile noseče alpa mate kakšne izkušne s sladkorjem v nosečnosti...Men nic niso merl.. Ma niti za toxoplaznozo ne nic ne ven rezultatov.. Kaj vem kaj jim je haha :) Dedek ma starostno sladkorno.. In ima doma aparat za merjenje. Pa sem si kar sama mal pomerla... Pokazal mi je 6,3. Ampak to ni na tešče. Je po kosilu in po pitju ledenega čaja, nekje cca 15min kasnej. Bi blo to vredu? Katera kej ve :D? 

Neposredna povezava do sporočila: 486
7.10.2018 15:20:31   
TissaBaby
Po moje nima bit kaj skodljivo. Evo, ze pristali in se vedno z nasmehom spomnim, da sem sploh noseca 🙂🙂🙂. 
Meni so kri in urin vzeli, rezultate pa izvem na naslednjem pregledu, to je novembra. So mi rekli v laboratoriju, da prej poklicejo le, ce je res nizko zelezo. 

Neposredna povezava do sporočila: 487
7.10.2018 17:34:49   
Jetkarmak00
Js sm komej dva tedna nazaj dala sploh kri haha :D ampak ne za cukr, tista splosna kri.. K dolocjo rh pa krvno skupino pa tko.. Tut me noben ni nc obvestu. Zelezo je pomoje tezava v kasnejsih tednih :D ne vem ce je ze tko na zacetku tezava v tem :)Uziuaajj, odklopi seee. Bodo tedni in dnevi hitreje minevaliiiii. Js grem pa v cetrtk na izlet :)) 

Neposredna povezava do sporočila: 488
7.10.2018 17:48:30   
TissaBaby
Ja, jaz sem tudi sele 25.9.imela 1.pregled in prvi odvzem krvi in urina in so mi tako rekli. Bom se probala odklopit, ce bodo okoliscine dovoljevale. Sem namrec na sluzbenem potovanju, ampak bo pestro🙂.

Neposredna povezava do sporočila: 489
7.10.2018 17:52:13   
TissaBaby
Pa hvalaaaa, tudi tebi vse dobro in si porocamo! Aja se to! Prej me je skoraj kap. Bila sem na javnem wc in kar naenkrat vidim kapljo krvi po skoljki in me je ze panika. Si obrisem in od mene hvala Bogu nic, sem ugotovila pa, da je mogla bit pred mano ena z menstro na wcju in je z notranje strani pokrova kri mal padla. Fuj! Ampak sem mogla vse raziskat, da sem ugotovila, da je vse ok! 

Neposredna povezava do sporočila: 490
7.10.2018 18:17:13   
Anonimen
O bog upam, da mene ne caka kakšno presenecenje glede let. Namrec nisem najmlajsa. Ah groza obnasanje imajo zadnje case ljudje, ki bi ti morali biti opora v takih momentih.
Mene je tudi ginekologinja prestrasila. 14dni ze trepetam kaj zahudica pomeni povecan rumenjakov mehurcek. Pusenjak mi je pa rekel, da on tega nikoli ne umenja svojim pacientkam in da bi nekateri morali se 1x na fakulteto.Ker govorijo bedarije. Se 2dni zdrzim potem bomo pa videli kaj bo.
Slabosti so pri meni se vedno. Pomiri me samo kaj kislega. Glede na to da sem grozni sladkosned in, da sem v prvi nosecnosti pojedla ogromno sladkega mi sedaj sladko ne odgovarja niti malo. Pri meni cokolada ni zdrzala minute, trenutno jih imam v omari kar nekaj. Nosecnosti sta si podobni pa nista. Slabo mi je bilo v prvo skoraj do 7m. Na zacetku sem shujsala zaradi bruhanja 8kg. In sem bila tik pred tem, da me hospitalizirajo. Trenutno se kar drzim. Grem pa zvecer s hci spat. Enostavno ne zdrzim.Tudi cez dan bi kdaj kaj spala ampak mi moja zaba tega luksuza ne omogoca.
Mocno upam, da slabosti minejo,resnico. Saj bi rada, da ima mala vsaj kaj od mene. 
Srečno vsem

(odgovor članu EllaVita)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
8.10.2018 8:08:14   
Venera27
Helou srečke nosečke. Jaz pa čakam na krvne in urinske izvide, če bo treba na sladkanje.mi je rekla sestra, da če bo sladkor do 5.1 grem na sladkanje, če pa bo več, pa grem kar lepo v diabetološko ambulanto na pogovor. Lačna sem pa tako, da ne vem kako bom zdržala😊🙄 že bedim od 4.oo zjutraj😑 a je bila morda katera že na Celjskem koncu na nuhalni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.10.2018 8:46:36   
KmAlU MaMiCa
Jaz sem bila na nuhalni v Celju pri dr. Peterneljevi. Super, full strokovna in vse ti razlozi. Karkoli vprasas pove in si vzame cas. Drugace v Celju nuhalno dela se dr. Gasperlinova sam nje ne poznam tak da ne vem ali je ok ali ne. Jaz sem stara 31 in vseeno nisem neki zadovoljna z rezultati tako da sem sla se na dht in cakam na izvide. Upam da bojo izboljsali situacijo. 

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.10.2018 9:04:28   
Venera27
Evo, jaz sem se sladkala. Sladkor 4,9...Ojoj, koliko je to 75g samega sladkorja🙄 zdej pa čakati dve uri. Lakota pa nevzdržna😏 Sem mislila, da je bila katera pri Simonitiju. Je moj osebni G, pa sem se kar naročila pri njemu. Se mi zdi brevzeze, da hodim kamorkoli drugam. 

Neposredna povezava do sporočila: 494
8.10.2018 9:16:26   
KmAlU MaMiCa
Tole s cukrom je katastrofa. Jaz sem isto bila in ti povem da se v zivljenju nisem bila tako lacna. Zdaj ti bojo dvakrat vzeli kri, potem pa gres se k diabetologu. Pojdi si kupit nekaj za jest in takoj ko ti drugic vzamejo kri jej. Jaz sem potem imela se predavanje o hrani kjer mi je kazala slike hrane jaz pa lacna ko volk...na koncu sem imela sladkor ok...upam da bos mela ok rezultate

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.10.2018 9:21:09   
Jetkarmak00
Res zanimivo.. Vse neke preiskave.. Sladkor.. Kri.. Urin... Jaz pa nič.. Ne cukra ne gledajo, kri so mi vzeli prvic sele pred dobrim tednom.. Bom pa kmalu sla v 17t. Ah se sploh ne sekiram vec.. :) 

Neposredna povezava do sporočila: 496
8.10.2018 9:22:55   
Venera27

IZVIRNO SPOROČILO: KmAlU MaMiCa

Tole s cukrom je katastrofa. Jaz sem isto bila in ti povem da se v zivljenju nisem bila tako lacna. Zdaj ti bojo dvakrat vzeli kri, potem pa gres se k diabetologu. Pojdi si kupit nekaj za jest in takoj ko ti drugic vzamejo kri jej. Jaz sem potem imela se predavanje o hrani kjer mi je kazala slike hrane jaz pa lacna ko volk...na koncu sem imela sladkor ok...upam da bos mela ok rezultate

Ja, lačnaaaa za umret. Pa po celi bolnici diši po kavicah, rogljičkih...ajej🙂 čez 20 min mam prvi odvzem krvi pol pa grem v pekarnici si poiskat za jest. Ja upam, da bojo vredi rezultati... Mah, zdi se mi da po eni strani tak fejst komplicirajo, po drugi strani pa tam, ko bi lahka komplicirali, pa ne.. Čeprav bom pa vsaj vedela pri čem sem. Hvala za spodbudne besede. Dejansko bi zdajle pojedla kg kruha😂

Neposredna povezava do sporočila: 497
8.10.2018 9:27:24   
Venera27

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Res zanimivo.. Vse neke preiskave.. Sladkor.. Kri.. Urin... Jaz pa nič.. Ne cukra ne gledajo, kri so mi vzeli prvic sele pred dobrim tednom.. Bom pa kmalu sla v 17t. Ah se sploh ne sekiram vec.. :) 

🤔😱😱 to pa res ni normalno. Jaz sem že na prvem pregledu dobila listek za preiskavo urina v 16. Tednu. Oziroma za drugi redni pregled. Da bom šla pred pregledom lulat. Eni preveč, drugi pa premalo. 

Neposredna povezava do sporočila: 498
8.10.2018 9:28:41   
KmAlU MaMiCa
Te cist stekam...ceprav te morem razocarat da zdaj ko ti prvic vzamejo moras bit se pol eno uro tesca ker ti cez eno uro se enkrat vzamejo...sele pol lahk jes

(odgovor članu Venera27)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.10.2018 9:33:43   
Venera27

IZVIRNO SPOROČILO: KmAlU MaMiCa

Te cist stekam...ceprav te morem razocarat da zdaj ko ti prvic vzamejo moras bit se pol eno uro tesca ker ti cez eno uro se enkrat vzamejo...sele pol lahk jes

Ja saj vem...tak da bom šele ob enajstih jedla🙃😆 takrat, ko ne moreš jesti, bi pojedel vse. Pa še za hec večina sendviče je v čakalnici😂😂😂

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?