Žabica.m -> RE: APRILČICE 2019 (18.10.2019 9:20:50)
|
Jaz sem mela doma izposojeno knjigo Dojenčki za mizo, kar mi je bilo super je tista tabela katera živila bi se naj dajala po katerih mesecih, ostalo pa rata hitro enolično. Jaz sem se nekak tak zdaj odločila, da bom vsak mesec ponudila en obrok, trenutno delamo na zajtrku, pa ni nekak zanimivo, ampak ponujam, tudi če poje par žličk je to že nekaj. Drugače pa itak še dojim in se potem do konca naje s tistim. Nekaj ji že hasne, ker drugače ne bi pridelali pol kg v treh tednih, je imela nazadnje 7 kg na pregledu. Ta mesec bom probala uvesti še gluten, drugi mesec jajce, da bo lahko jedla kaksen obrok z nami, pač ne začinjeno. Mlečne izdelke bom pa počakala do 9 meseca. Itak skorjo domačega kruha že žuli pa ni neke reakcije v smislu alergije. Naša tudi rada krade hrano - zadnjič je prababici izmaknila domač marmeladni kifeljček in ga je s takim veseljem cuzala, da sem ji ga kar pustila. Če bi bila kakšna reakcija potem bi že reševali. Mislim, da bo pri nas bolj zalaufalo ko bo lahko fajn sedela v stolčku, ker v lupinici se skoz dviguje v sedeč položaj, za stolček pa je še malenkost premajhna in prešfoh in se potem noter zvija in to ni za gledat. Se pa že fajn poseda, včeraj se je uspela posest s tem, da ima še zvit hrbet in je z glavo bolj pri tleh. Ampak bo. Puza pa že tak aktivno, da zapiramo vrata na stopnice, ker je ratala nevarna, že pripuzi iz sobe in bi lahko padla po stopnišču. Kaj še bo ko bo skobacala, to bodo še šprinti po hiši.
|
|
|
|