Žabica.m -> RE: APRILČICE 2019 (30.9.2019 14:13:07)
|
Cvetnilist naša se je isto začela tako postavljati kot tvoja slika, edino rok še tak ne stegne. Drugače se pa da na vse štiri in se ziblje, samo pogruntati mora kaj narediti z rokami pa bo šibala. Ker puzanje ji gre odlično iz pena puzzel se odpuzi na parket potem pa nazaj gleda igrače [sm=smiley36.gif] . Za obrok poje tam 50 do 60 gramov - počasi povečujemo. Smo pa poleg zelenjave probali tudi svežo slivo, jabolko, banano - to bolj cuclja in ji je všeč, še najbolj slive. Spanje je še naprej bolj tak, tak. Smo imeli nekaj slabih noči, nekaj dobrih noči. Vmes je spala pri nama, ker drugače ne bi nič spali, kakšne je zganjala. Zdaj se zbuja okrog 6h, zvečer zaspi nekje do 20h. Podnevi pa je živ obup: noče zaspati na rokah, noče zaspati sama v posteljici. Zaspi pogojno na dojki in potem je to to. Danes sem jo iz čistega obupa oblekla v pižamico, dala v njeno spalno vrečo, zavrtela njeno uspavanko, naredila temo in jo podojila sem mislila, da bo zaspala in jo bom lahko odložila v posteljico. No, zaspala je po eni uri dojenja in potem takoj ko sem jo preložila je že gledala. Ni šans, da bi podnevi spala sama. Tako, da če ima dober dan naredim kaj po hiši zraven nje, če ne pač delam zvečer ko spi. K sreči mi vsaj kuhat ni treba - hodimo jest k naši prababici, ker naša babica trenutno dela. Občasno sem do konca zmozgana ampak smo zdravi, to je najpomembnejše. Za Krisa sem tudi jaz nakazala. Moramo skupaj stopiti, da bo dete imelo vsaj šanse v življenju. Drugače pa smo drugi teden stari pol leta, sploh ne vem kam je odletel čas.
|
|
|
|