Jetkarmak00 -> RE: APRILČICE 2019 (15.12.2019 16:57:11)
|
Hejhej, ne hodim nič kaj brati odgovore in aktovnost je na - 50 pri meni, ampak se vseeno malo javim, da se malo razgovorim.. Kaj vprašam, če me ne boste odslovile :))) Se dober mesc in pol pa bomo eno leto.. Kako gre hitro.. Sva pa sicer vodena na sistematskih pregledih po pdpju. Tako da sva imela v petek sistematski pregled pri 9m. Puza, sedi, že hodi ob opori,če dvigne rokice gor in jih držiš.. vse super. Jeva pa tudi že vse, najraje ima golaž😁se pa nikoli nisem držala uvajanja. Dajala sem mu že kravje mleko (sicer malo razrečen z že od 6m naprej, ponoči je dobiual le am), vsak po svoje, midva dobro hodiva skoz z prehrano. Nobenih težav alergij ali pa kakšnih prehladov. Res na srečo, da nisva še bila prehlajena. Mi je pa nenavadno to. Sicer je zdravnica rekla da bi bilo fajn imeti kakšen prehlad ker si s tem krepiš imunski sistem.. Saj zima je še dolga, verjetno bo tudi to prišlo. Kako ste ve kaj s prehrano? Je katera, ki ne uvaja po knjigah in da to kar pač misli da je vredu in pomembno? Kako ste pa kaj zadovoljne z vozki? Katere vozke imate in kako ste zadovoljne? Jaz sem namreč zamenjala že 2, trenutno sva na stokke pa je končno zadovoljstvo 😁Kako boste kaj praznovale božič, novo leto? Ste jim kupile kakšne posebne kompletke za oblečt? Kaj boste dale kak za darilo? Kakšne ideje??? 😋 Bodoča mamica, čestitke. Super. Jaz sem tudi ena izmed tistih ki ne bom imela razlik v letih ravno, če bo vse kot mora bit seveda. Sem si pa vedno zelela edinčka, pa moj ni za. 😁 Tako da bova po novem letu, ob enem letu recimo, začela ponovno delati na drugem. Če si ne premislim do takrat in ostanem pri enem 😁😁😁 me pa čaka v drugi nosečnosti carski rez.. To vem ze dolgo...pa se mi ne zdi to slaba izbira, glede na to da sem imela težave po porodu. v vrtec pa v nobenem primeru ne gre, ker sem tudi sama doma in v vrtec ne bo hodil. Ste se ve že kaj pozanimale za vrtce in vpise? Ali imate varstva? Ali imate plan za prvi rojstni dan organizirati kakšne "zabave" recimo eni zakupijo dvorano in naredijo fešte, drugi v gostilni kaj, doma. Skratka prva obletnica rojstnega dne?
|
|
|
|