Žabica.m -> RE: APRILČICE 2019 (19.9.2019 9:56:54)
|
Kloti drugače še kar ok spimo, to noč spet več zbujanja ampak mirnega. Je pa bila po konci že po peti uri. Niti približno nisem ta teden naspana, tečnarim sama sebi, do večera sve sami, ker trenutno vsi delajo. Tamala tečka ker ni naspana, zaspat noče/ne more. Bi jedla, ne bi jedla, ker je vse okrog bolj zanimivo. Pestro je trenutno. Po pravici povedano se že veselim časa ko bomo namesto dojenja imeli vsaj en obrok goste hrane, ker imam občutek, da se ne naje dovolj, ker jo preveč vse zanima. Ponoči edino v miru je. Bodoca mamica dajem v času kosila, zdaj edino če nismo bili doma ob tej uri ji potem nisem dala nič. Glih sem mami rekla, da najboljše, da se kar v hišo zaprem dva meseca, pa uvedem gosto hrano, ker je skoz nekaj pa mi ne gre skozi vsak dan. Mogoče je pa kakšna viroza smo imeli zadnjič neke obiske in ko ta malo pocarklja, jo polubčka mimogrede omeni, da je njen vnuk imel en dan prebavne težave. Ja super, da si pa glih zdaj prišla na obisk. Eni res nimajo poštimano pri sebi. Jabuk saj moja porodne teže tudi ne bo ujela, bo pa odpustno. Glej če se drugače ok razvija, je živahna, budna te po moje nima kaj skrbet. Tabele so itak samo nek okvir.
|
|
|
|