Kloti -> RE: APRILČICE 2019 (14.9.2019 15:50:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabuk IZVIRNO SPOROČILO: Kloti IZVIRNO SPOROČILO: Mišmašek Ja pa to je res, naš ta velik ni imel nikoli kahlice. Smo se sedaj čez poletje rešli plenic in smo direkt na školjko šli. 😁 Pr tamalmu je pa tudi pri nas tako, da se z nogicami postavlja na kolena, dvigne rito in potem z glavo rine naprej. Z rokami pa nič. In je rekla pediatrinja, da mu moram ritko dol tiščat, da bo okrepil še zgornji del in se posledično dvignil od tal tudi z rokicami. Bomo vidli, sedaj to delam z njim, ma ne vrašajte kako se jezi ko ne more dvignit ritke 🤣 čeprav po pravici povem, da preveč ga ne bom forcirala, bo že sam vse osvojil. Samo pogruntat mora. Še prehitro nam bojo kobacali in laufali okrog 😅 Joj, jaz si tudi zelim, da bi kar presli na skoljko, ko bo cas za to! Bravo! Moj sinko tudi ni maral školjke, je iz plenic prešaltal na školjko. Smo mu dajali tiste hlačne plenice in je hodil z njimi na skoljko, imel jih pa je za vsak slučaj, dokler jih sam ni več želel nositi. Super, bomo vsekakor kopirali to!
|
|
|
|