Kloti -> RE: APRILČICE 2019 (8.9.2019 14:21:41)
|
Kaj pa ce poskusis dodat v bucke malo mletih lanenih semen ali pa par kapljic lanenega olja? Morda bi pomagalo. Morda tudi masazica med toplo kopeljo, da fajn sprosti misice. Ali pa da zadnjicno odprtino poskusis rahlo in previdno pomasirat s kakim olivnim oljem ali kokosovim, pa rahlo odpres, ce bi morda kaj spodbudilo. Nenazadnje lahko poskusis tudi v svojo hrano dodat probiotike ali se bolje kefir - baje prehaja v mleko in ureja prebavo tudi malim. Nas mali pa kaka tocno na tri dni in takrat ogromno in zelo tekoce, kot tekoc jogurt. Se kar razlije po previjalni, obupno za pucat. Sem pokazala sliko pediatrinji in pravi, da je ok, ampak zgleda pa kot driska. Verjetno bi bila driska se bolj vodena, on se v bistvu enkrat tako pokaka in potem spet tri dni nic. V bistvu smo imeli sreco, da smo bili takrat vedno doma, ker ne vem, kako bi to uredila je zunaj, ker kar odpre ventil :/.Mamice, mi bomo zdaj presli iz nextome na navadno posteljico, ampak jo moramo se nabavit. Bi najraje druge roke, pa me zanima, kaksne kej imate in kako ste zadovoljne. Dimenzije 140_x_70 ali 120_x_60? Baje je fajn dormeo jogi. Kaj pa nastavitve, je dovolj na dve visini ali raje gledam na tri? Pa kolesca so tudi verjetno prakticna... Hvala vam za vse nasvete.
|
|
|
|