Žabica.m -> RE: APRILČICE 2019 (2.9.2019 9:02:29)
|
Kloti saj jaz tudi dosti raje nosim dete pa da potem vsaj malo spi, kot pa bi jo pustila, da joče. Samo mi je hudo ko se že v naročju dere kot sraka. Tudi zvečer če se noče uspavati na rokah jo odložim v posteljico in se vležem na najino posteljo in počakam, da zaspi. Itak jo moram vmes še obrniti iz trebuščka nazaj na hrbet, ker se krega, vmes še kaj dojim, ujčkam. Samo zadnje dni je živa katastrofa. Včeraj je zaspala ob 19:20, se zbudila 20:20 in v takšnem ritmu vse do 23 ure zvečer. Potem smo končno uspeli spati vsaj dve uri v kosu. Podnevi tudi več ne spi veliko, tako da sploh ne vem kako še funkcioniram. Drugače je čez dan dobrovoljček kljub slabemu spanju. Včasih je vsaj na trebuščku vedla odspati vsaj 3 do 4 ure, zdaj pa kot da ne more fejst globoko zaspati oz. se ji cikli tak hitro menjujejo, da ne more nazaj zaspati in potem tečka ker se ne ve obrniti iz trebuščka na hrbet. Upam, da se bo počasi umirilo. Danes ponoči sem že bila tak na robu, da sem že razmišljala, da grem kar flaško kupiti in ji bom dala AM, ker res več ne vem kaj naj delam. ker mleka imam full, je zelo rada, samo spati ne more.
|
|
|
|