Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (10.9.2019 12:16:54)
|
Ne vem, nimam nekih posebnih “prijemov” glede tega. Ocitno je res samo rada na trebuscku. Ampak ona je dejansko 80% dneva na trebuscku. Jo jaz namensko obrnem na hrbet in ne mine 15 sekund in je ze na trebuscku. Tudi med previjanjem se mi kar obraca tako da imama res ze pestro. 😁Drugace pa midve vstajama okoli 7, se previjema, preoblecema, potem dobi flasko, se malo pocartama, grema skupaj v kuhinjo, da ji skuham svezi cajek, sebi kavo, prekuham sadje in vse to, ona je tacas v gugalniku. Ponavadi ji v tem casu tudi ze na pol pripravim dopoldansko malico. Potem imama malo igranja, jaz tacas zraven pojem. Ce je lepo vreme grema nato na sprehod, ponavadi takrat tudi zaspi v vozicku, ce ne grema ven je takrat spanje. Ko pridema domov/se zbudima, ji dama kuhati kosilo, se najema malo poigrama in grema pocivat. Potem pa ona meni od nekje 3, 4 popoldan do vecera vec ne spi in takrat sma midve ponavadi najbolj aktivni. Je pa res da meni mala zaspi ze okoli 7 zvecer. Tako se je navadla in ji ne morem tega ria spremenit in jo potem kar pustim tak.Naceloma pa jo imam kolikor je le mozno na tleh na pena puzzlih in potem ona po svoje telovadi. Mogoce jo probaj sama cim vec dajat na trebuscek, na zacetku se bo mogoce po daljsem casu pritozevala ampak potem se navadijo. Pac pri nama je res zdaj ze malo drugace, ker se obraca v obe smeri in dejansko pac sama po svoji rotira kak ji pase.Sem pa prebrala, da nekateri dojencki se nikoli ne obrnejo ampak samo preidejo v sedenje in plazenje in da s tem ni cisto nic narobe.
|
|
|
|