Kloti -> RE: APRILČICE 2019 (30.8.2019 20:22:49)
|
Zabica, smo pogruntali, da mu najbolj dopadejo velike barvne oci od Macka Murija. Ga je precej navduseno gledal ob igri, potem sem ga pa prinesla v posteljo in je ob njem zaspal. Ampak tudi to ni 100%, ker danes ni bilo ok in ni spal. Tako da nismo cisto reseni, kot je sprva kazalo :/.A tvoja maha z rokicami, ko jo odlozis? A te takoj zagrabi, ce se ji priblizas z roko ali glavo? Ker to moj pocne, zdaj pa enako naredi z Murijem, ki je ravno prav velik. Ninica mu je bila premala ocitno. Ampak moj je res izrazit sesalec in bi skozi imel dojko po ustih, dude noce vec. Tako da smo se vedno pri tem, da ga uspavam eno uro in potem dvakrat do trikrat dojim ponoci, s tem da se zbuja res preZgodaj in smo se vedno neprespani. Ocitno moramo poskusit s kasnejsim uspavanjem, a kaj, ko postane izredno siten, ko je res utrujen zvecer :/. Zabica, dajmo potrpet in prenosit te nase male, bodo prerasli... Misva drugace razmisljava o kaki blagi metodi, da ga navadiva na spanje, npr., da ga pustiva par minut in potem prideva nazaj ipd., ampak sele ko bo vsaj 6m, zdaj je se premali, rojen komaj v zacetku maja. Ne upam si in ne zelim ga se “trenirat”, bo pa morda res treba, ker sicer ne bomo funkcionirali :/.
|
|
|
|