Mišmašek -> RE: APRILČICE 2019 (1.8.2019 9:07:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabuk Punce...Malo moram pojamrat...Super je, če domači podelijo svoje mnenje s tabo, ampak da te hočejo prepričati v svoj prav in želijo, da delaš kar oni hočejo, me pa utruja. In potem sem jaz tista slaba, ko rečem, da se nočem o tem pogovarjat, ker pač itak imamo različno mnenje. In pri prvem sem tudi poslušala svašta, delala po svoje, zdaj ga pa hvalijo. Se spomnim, ko so mi govorili, da bo razvajeni, ker je veliko na rokah, star je pa bil 2m...Zdaj pa je tema cuzanje roke, prsta, da je to škodljivo In da naj ji dudo ponujam. In ko rečem, da je to pač faza In da bom ukrepala, če bo potem še to počela, sem pa jaz čudna ..In bedno je, ker živimo v isti hiši. A veste, ko potem vlada tista negativna energija, ki te duši...In samo zato, ker ne delaš tako kot oni hočejo, ker so prepričani, da škodujem svojemu otroku. Ti samo vztrajaj pri svojem! Ne poslušaj nobenga! Vsaka mati ve kako pa kaj s svojim otrokom. Pa kar reči jim, da če si enega otroka bila sposobna spravit gor, boš pa ja tudi drugega. Mislim, to ti pa res znajo nekateri osebki grenit najlepše trenutke. Ti kar povej vn kar misliš. Raje žleht kot pa se pustit komandirat! 👍😘 Pogumno!
|
|
|
|