Kloti -> RE: APRILČICE 2019 (5.8.2019 16:36:17)
|
Hvala za vse odgovore :). Zdej sva res ocitno presla na tiste zlate 3 ure med podoji. Me je pa presenetilo, da je kar naenkrat menjal ritem. Cez noc! Kot da bi se pri 12.tednu obrnil gumbek :). Spi pa prvo rundo 4-5 ur, potem se 10 minut doji, zaspi takoj nazaj in spi se 2-3 ure, se spet 10 minut doji in potem se kako urco, preden vstanemo. Po zajtrku pa gremo se s psom na sprehod, tako da odspi se v vozicku. Cez dan pa okrog 11h en kratek pocitek, potem pa se en daljsi popoldan. Spat hodimo nekje okrog 20.30, da zaspi okrog 21h (zaspi ob dojenju). Pocasi bi rada prehajala na zgodnejse ure, da bi lahko kak dan pogledala se kak film z mojim :). Cepili pa bomo najbrz kar za vse in upam, da bo vse ok. Sej sva se ze prej odlocila tako, ampak potem naletis na toliko enih info o slabostih cepljenja, pa se kakega starsa srecas, ki je proti, in malcek dvoma pa vseeno dobis. Ker se pac sprasujes, ce se res odlocas prav. In vsi si zelimo le to, da bi nasi otroci cim manj trpeli in bili zdravi :). Se moja izkusnja glede popadkov: dokler niso predrli ovojev, sem jih super predihala, ni bilo hudo. Potem pa je nenadoma preslo v hujso obliko ij je bilo mucno, zato sem se odlocila za epiduralno in mi res ni zal, saj sem veliko lazje pricakala iztis, se celo malo zadremala sem vmes. Sem pa v porodnisnico prisla z zeljo po naravnem porodu, a sem potem vseeno vzela epiduralno.
|
|
|
|