LoniRR -> RE: APRILČICE 2019 (25.7.2019 23:28:54)
|
Enostavno so mi rekli, da verjetno ni zelela ven, ker ji je blo lustno notri. Nic konkretno zakaj. Datum zagotovo ni bil napacno izracunan, ker tocno vem kdaj sem imela ovulacijo... kvecjemu za ksn dan ali dva. Pa.sem se zadnja dva meseca nosecnosti hecala, da bom po veliki noci rodila, ker valda vsak otrok raj je dobrote k pa mleko. In res je blo tko. V soboto ko sem prisla na pregled po 41 tednu me je ginekologinja na silo 1cm odprla, ce se bo mogoce kej premaknilo in me narocila na naslednji dan, ker so bli tist dan ze polni. V nedeljo ko sem zjutraj prisla sem subla svecko, ki se do pop. Niti ni stopila in mi jo je pop. Ginekolog stopil. Cez 3h pa dal se eno dozo (s tem da more bit kao 5ur razmaka, da nebi premocno ucinkovalo). V ponedeljek pa spet dop. Eno in pop. Drugo. V torek pa sem imela naroceno porodno. Tam pa ponovno se za en cm na silo odpiranje, ker rabijo 2cm da lahko mehur predrejo. Poskusli dve zdravnici a ni bilo vode, ker je bila mala ze tok nizko. Pa so poten umetne dali in neko drugo sranje vstavili. Vse to je trajalo ene 2 h. Potem pa so me samo spremljali kaj pa kako. Okoli 1ih sem potem EA prosila, ker so bili ze v debati CR. No ob 2h pa super babca s pomocnico in ob 5ih brez tezav se moja princeska.
|
|
|
|