Jetkarmak00
|
Ooo čestitke!! :)) je bila nosečnost ok? Vse super? :) Verjamem ja da nekatere to iztiri in vem da so med takimi večinoma taki, ki se pač že leta trudijo :/ žal tako je. Moja mami je vse 3 otroke dobila v prvem krogu pa smo 20 let razlike,brez splavov vse ok, njena sestra pa se je morala sprijazniti z posvojitvijo in da ne bo imela svojih otrok. Tako je vidiš, kot na nek način loterija kam se bo kocka obrnila in tako se dogaja tudi med ostalimi. Veliko nosečnic me bo imelo splavov, vse zanosile kot si želijo, nič težav.. Spet druge bodo imele najprej bp nosečnosti in kasnejebtežave in potem so tudi take ki bodo pa pač imele težave v vsaki nosečnosti ali pa nosečnosti sploh ne bo. Tako je, žal. Sem pa vesela, da se tega zavedaš tudi sama in da nas zato,, tiste ko bi rade poskusile uresničiti svoje želje,, ne obsojaš. Imam prijateljico, stara sicer 32 let.. Že 5 let je vodena na neplodnosti ampak je vedno prihajalo do splavov, oziroma se sploh zarodek ni ugnezdil.. Še vedno je tam.. In kot kolegica, tudi ve da čakam na pravi mesec, ČE se mi bo uresničila želja, in me ne obsoja.. Pravi vedno da privošči in si želi, da bi uspelp in da je vesela za tiste, ki se s tem,, lahko igrajo,,. Tako ali tako, je dr Pušenjak eni v forum napisal, da je možnost zanositve na ciklus le 25%. Zdaj moram samo še počakati, če sem med tistimi,, srečnicami,, ki spadajo sem In Hvala ti za pestke :) bom sigurno sporočila :) upam tudi sama na najboljše.
|