Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Jetkarmak00, ni tako poredko, da ne najdejo niti vzroka veš. Tudi leta niso problem, ne. Ko daš kri za hormone, preverijo tudi zalogo jajčec in vse drugo in je bilo vse ok. Kot sem že rekla, 8 nas je bilo skupaj na postopkih (različnih starosti, poklicev in tež), pa nobeni niso našli vzroka. Pa to je bilo samo tiste dneve ko sem jaz hodila....ostane pa ivf ja. Mi pa vsi pravijo, da naj odmislim in se sprostim in bo, pa se do 6 mesecev poskušanja nisem nič sekirala in "izobraževala", ti pa že zdaj vse veš preden sta začela . Upam, da nimajo prav in da to nima vpliva na uspešnost. Ti pa na srce polagam, da naj na stran, zdaj ko res še lahko. Mene je zdaj dobro leto mučilo in sem imela vedno to v glavi, zdaj pa sem spet dala na stran, pa ko bo bo. Vmes pozabim v katerem delu cikla sem, na ovulacijo me spomnijo samo boleči jajčniki mimi_ka čestitkeee za punčko . Zdaj boš pa še vse ljudi utišala in ti nimajo več kaj govorit, imela bosta dva otroka in celo par, popolno ! Haha . Srečno do konca nosečnosti in naprej. Sofie sem zamenjala center, sicer ne bom kaj hitreje in dodatnih preiskav tudi ne bo, ampak zaupanja in prijaznosti bo pa več. Kako si ti? Punčka je pridna in raste, delata kaj na bratcu ali sestrci (mogoče sem spregledala, nisem šla vsega brat nazaj)? Katte hvala ! Vedno sem razmišljala, kako bom povedala mojmu, da bo ja presenečen, zdaj bom pa še sama ful presenečena, ko uspe ! Annaaa na kateri neplodnostni pa si? Predvidevam da v LJ glede na bolečine? Upam, da se ti čimprej umiri....Držim pesti, da se bo vseh 7 razvilo! Punčka je super, pridna. Nič še ne razmišljava o novem naraščaju. Pomoje bova samo pri njej ostala. Ne vem če sem pripravljena it še enkrat čez vse skupaj. Je vseeno 2 leti trajalo da sva bo dobila. Vidva bosta šla na IVF?
|