flanelastaarjuha1
|
Jetkarmak00, res oprosti.....ampak kaj ti sploh počneš na tem forumu? Vidim da si ga ustanovila s prvim sporočilom za nosečnost v naslednjih mesecih ampak kakor tudi vidim so se ti že prve javile punce, ki imajo težave..Vztrajala si naprej s pisanjem, punce so se nabirale...si se kdaj vprašala koliko od teh punc, ki se dopisuješ z njimi je takih, ki nima težav? 1?2? ali nobena?? kaj misliš? zapadla si v krog pogovorov punc, ki imajo težave..okrog tebe se pogovarjajo o zamrznjenčkih..težavah z poskušanjem parih let, če ne še več..vsaka je že skoraj imela splav..so to res resnično teme, ki te zanimajo? Ali še vedno misliš, da boš tukaj našla eno ''sorodno dušo'' ki bo čez 2-3 mesece noseča, kot si napisala? Tukaj, se tiste punce, ki niso (ali nimajo) težav z zanositvijo ne bodo javljale.. Take gredo na druge forume in mislim da bi bilo, če želiš dobro sebi zapustiš ta forum in se pridružiš nam puncam na drugem forumu, kjer boš imela okrog sebe take, ki so zanosile brez težav kar mislim da zdaj veliko bolje rabiš, kot poslušanje o vsem negativnem...Logično mi je in čisto jasno, da te punce kritizirajo zaradi načrtovanja, da želiš decembrskega otroka in punčko..Seveda, lubusumje ane..kdo pa danes komu kaj privošči, če on tega ne more imet? Vprašaj se vse to kar sem ti napisala.. Rada bi ti pa povedala svojo vzpodbudno zgodbo med vsemi temi na žalost nesrečnicami.. Prvič sem zanosila pri 23 letih, torej tvojih let.. prvi poskus..prvi krog.. enako kot ti sem čakala mesec pravi za PDP, ki je bil potem točno tako kot sem si zamislila in otrok se je rodil celo na datum PDP, le da sem v primerjavi s tabo imela željo spomladanskega otroka, maj. . Le da sem si jaz želela v prvo fantka. In tudi to je uspelo Kupila sem si ovulacijske teste in imela spolne odnose po pozitivnem testu (ti jih moraš imeti prej 3 dni, torej en dan pred pozitivnem testu ne imej spolnih odnosov več in zagotovo bo punčka) . Pri drugem otroku sva si želela, da se rodi pozimi, za valentinovo..ker sva prej imela v mesecu avgustu napovedano potovanje na Maldive in se nisem hotela sprehajati tam z velikim trebuhom in konec maja sem zagledala prvi krog in prvi poskus.. Rok pa je bil potem Februar, vse kot splanirano. Punčka.. zato sem ti napisala kdaj imej spolne odnose za punčko. Zdaj sem noseča še v tretje...6 teden..imela že prvi pregled ravno včeraj..se že vidi srček želela sva si punčko, postopek sva ponovila kot pri drugem, če se je tudi tukaj obnesel ti pa sporočim čez kakšen dober mesec Pametna se mi zdiš, zelo pametna punca, ki veš več kot katerakoli tukaj. Si mogoče študirala babištvo? Meni so to punce razlagale ravno kot babice zato sprašujem Lahko se pa javiš tudi kaj na zasebno sporočilo...Tukaj pa samo pojdi s foruma in zamenjaj, ker tukaj boš deležna samih kritik in ne, ne spadaš sem. Želim ti, da ti uspe, in vem da ti bo, sploh če sta imela že vse preiskave in je pri obema vse ok
|